Kleuterstap in de boekenblogwereld

Na begonnen te zijn met lezen :-), het eerste babystapje naar booktube, de volgende stap naar recensies schrijven via Hebben en een spot daar nu de volgende stap naar een eigen boekenblog. Deze week mezelf aan het onderdompelen in het blogboek van Kelly Dereimaeker. Een eerste tip van haar : begin . En zie hier ik heb een blog aangemaakt. Natuurlijk is er nog veel te veranderen . Natuurlijk moet het nog groeien. De ideeën, de uitwerking en de opzet staan nog in hun kleuterschoenen en dat mag ook. Voor mij is dit vooral een leerschool.

Wat ik het afgelopen half jaar geleerd heb is fenomenaal. Ok ik ben iets ouder dan het gemiddelde (denk ik). Maar ik geniet ervan. Ik geniet van het leerproces. Ik geniet van het uitproberen . Waarschijnlijk botst ik de komende tijd nog regelmatig tegen dingen op maar wat ik als eerste geleerd heb is om te durven. Om te durven met booktube te beginnen. Om te experimenteren met instagram en met twitter. Om nu ook achter de laptop te gaan zitten en deze pagina op te starten.

Weer een overwinning in het leerproces!

Ik hoop dat jullie er in de toekomst net zoveel plezier aan beleven dan ikzelf .

Advertentie

3 gedachten over “Kleuterstap in de boekenblogwereld

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: