Startchallenge

Het lijkt me leuk om met een challenge deze blog te beginnen. Bij Hebban doe ik dit jaar mee aan de leeschallenge . Ik ga over 2 weken meedoen aan de #omybookathon van ohmybook.nl . Deze week heb ik dus een challenge voor mezelf om deze blog te starten. Vorige weken had ik het heel druk met mijn kinderen en werk. Maar ik heb nu vakantie dus de ideale tijd om te bloggen. Mijn challenge is deze week elke dag te bloggen. 1 blog  7 dagen lang. Het is misschien een mini-challenge maar het gaat om de fun!

Dus …. je ziet me de komende dagen dagelijks verschijnen 🙂

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: