Het lijkt hier Sinterklaas

Mijn onderwerp voor de tweede dag van de challenge was er een zonder te hoeven  nadenken. Vandaag lag er een pakketje op me te wachten bij Kiala . Ik heb echt het Sinterklaasgevoel. Tazzy (ik hou van horror,fantasy en spannende boeken) vroeg of er iemand een gastrecensie wilde schrijven voor haar blog. Een gastrecensie over het boek Foreign Agent van Brad Thor uitgegeven door Karakter Uitgevers. Vandaag mocht ik het ophalen bij Kiala en zie hier hoe een feest ze er van gemaakt heeft. Buiten het boek heeft ze er nog van allerlei dingetjes bijgedaan.

De boekenleggers van Christine Charliers (met handtekening) ,een klein noteboekje, de mooie kaart , de bookmarks van Cars en de flyers die erbij zaten zijn geweldige extra. Leuke ideeën ook voor de volgende boeken op mijn wishlist.

Maar het belangrijkste is natuurlijk het boek:

Foreign Agent ( Dubbelspion ) :

In een safehouse vlak bij de Syrische grens bereidt een Black Ops-eenheid van de CIA een geheime missie voor. Hun doelwit is de bedenker van de socialmedia-campagnes van IS. Vlak voor de geplande aanval gebeurt het ondenkbare: een enorme horde jihadisten bestormt de compound en weet het ondanks het dappere verzet van de Special Forces onder de voet te lopen. Filmpjes van de beestachtige wreedheden die de overlevenden moeten ondergaan, verschijnen binnen enkele uren op het internet.

In Washington breekt paniek uit: hoe is het mogelijk dat de informatie over de geheime missie is uitgelekt? Scot Harvath – half spion, half commando – wordt ingeschakeld om de antwoorden te vinden. Zijn koortsachtige zoektocht brengt hem via Molenbeek in Brussel naar kraakpanden in Berlijn en van villa’s in Beieren naar stoffige dorpjes in door IS bezet gebied.

Als de aanslagen op de VS in steeds hoger tempo beginnen plaats te vinden , neemt de druk op Harvath toe. Zijn tegenstander is even angstaanjagend als ongrijpbaar en hij zal alles op alles moeten zetten om hem tegen te houden.

Dank je Tazzy en Karakter uitgevers voor de 368 pagina’s spanning !

IMG_2407

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: