Vakantie !!

 

Jaja ook mijn vakantie is vorige week begonnen. Geen verdere reis dit jaar maar 2 overnachtingen op verschillende tijdstippen op een andere plaats. Het eerste tripje was deze week naar Maastricht. En wat hebben we genoten. Deze keer een trip met mijn jongste dochter en nicht. Mijn oudste kon spijtig genoeg op het laatste moment niet mee.

Met 3 boekenwurmen weet je natuurlijk al waar we beland zijn…. in niet 1 maar 2 boekenwinkels. Natuurlijk kon de dominicanenkerk niet ontbreken. Wat heerlijk om daar rond te lopen tussen de boeken en even later een kopje koffie te drinken en te overleggen welke boeken er nu wel mee naar huis gaan en welke er voor de volgende keer(winkel ) zijn. Ja ik had ons (Laura en mij) een beperking opgelegd. Of dat geprobeerd dan toch… 1 boek voor elk per boekenwinkel . Dus er gingen 3 boeken mee naar de Stayokay ( toch bijna gelukt dus. Flink toch ! ). Unplugged van Dona Freitas, N.22 van Joyce Roele en optimisme is dodelijk van Susin Nielsen.

Omdat ze in Maastricht ook leuke Gothic winkels hebben was daar de volgende stop.

boekenwurm

Maar wist je dat er nog een hele leuke boekenwinkel is in de Mariastraat? Dit is een boekenwinkel voor kinderen jongeren. De Young adult afdeling is ook echt de moeite. Vooral de vele titels vallen hier op. Het leuke is ook dat er telkens de volledige serie staat en je dus van alles ook een eerste, tweede of vijfde deel vindt. En ook hier hebben we ons uiteindelijk goed aan onze beperking gehouden. 2 boeken ( 2 delen van een nieuwe serie gingen mee) Dit waren de Paladijnse voorspelling en de ondergrondse orde van Mark Frost.

Al bij al een geweldig tripje met weer een aantal boeken voor op onze TBR. Voor iedereen nog veel leesplezier tijdens haar vakantie!

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: