Planning maken

Ben jij er goed in? Vooruit plannen en je er dan ook aan houden? Alles van te voren bedenken? En dan natuurlijk een geweldige uitvoering ervan?

Bij mij valt dit namelijk niet altijd mee. Ik ben vandaag weer eens bezig geweest met een planning te maken. Deze blog wordt iets wat ik minder ga plannen. Hierop wil ik vooral recensies plaatsen maar ook losse stukjes ivm boeken of boekenactiviteiten. Waarschijnlijk kom je hier op een gegeven moment ook wel een aantal gedachtekronkels tegen. Dus planning maken ga ik hier wat “loslaten”. Het is vooral ook een ontdekken wat ik nu eigenlijk het leukste vind. En misschien is dit wel een combinatie van alles samen.

Voor Boekenvirus op YouTube ligt dit anders. Hier post ik 2 x per week een video en hier moet ik telkens goed over nadenken. Het is leuk om te doen maar vraagt net iets ander denkwerk. Vooral omdat ik zorg dat de video niet op het laatste moment nog opgenomen en gemonteerd moet worden. Dan kom ik teveel in tijdsnood. Hier is het namelijk ook zo dat er regelmatig van alles tussenkomt waardoor je net weer niet aan het filmen of monteren toe komt. Maar waarschijnlijk heb jij daar soms ook last van of ben ik de enige?

Ik heb daarvoor een tijdje geleden een hele hoop kleine schriftjes aangeschaft. En wat hou ik van die dingen. Ik vind ze gewoon geweldig.  In de ene hou ik de planning bij van welke video wanneer. Maar ook de boeken waar ik nog een bookflash van wil maken . In de andere hou ik dan weer bij wanneer ik wel boek heb gekocht en wanneer ik welk boek gelezen heb. Ik ben ze leuk aan het versieren geweest met washitape en met stickers ed. Gewoon lekker knutselen was geweldig. Nu moet ik eerlijk bekennen dat als ik nu de Action binnenkom ik altijd buiten ga met 1 of 2 van die schriftjes ( degene die ik nu gebruik zijn van de HEMA) . Dus er begint zich al een voorraad te vormen. Hetzelfde met de post-it ook die kan ik de laatste tijd niet laten liggen. Ze zijn zo handig om een bladzijde terug te vinden.

Hoe doe jij dit ? Maak jij een planning in een schriftje ? Ik vind dit altijd leuk om te horen hoe andere dit doen. Dus laat vooral een reactie achter hieronder!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: