Word jij verliefd op je beschermengel?

FZYT0932[1]Ster van Acht door Jennifer Murgia

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Aantal Pagina’s: 229

ISBN: 9789492585042

 

 

De zeventienjarige Teagan heeft al sinds haar kindertijd beangstigende dromen. Schaduwen slaan haar elke nacht gade vanuit de hoek van haar slaapkamer. Als ze op school nieuwkomer Garreth rond moet leiden, valt ze – net als alle andere meiden van de klas – als een blok voor hem. Ze kan haar geluk niet op als Garrath alleen oog voor haar lijkt te hebben. maar waarom heeft ze tegelijkertijd het gevoel dat de schaduw die haar bedreigt steeds dichterbij komt? En wat heeft de achtpuntige ster die Garreth in de huid van zijn handpalm heeft staan met haar lotsbestemming te maken?

In het begin maken we kennis met Teagan . Een meisje eigenlijk maar 1 vriendin heeft. Claire is haar hartsvriendin sinds jaren. Wanneer zij er niet is staat ze alleen op het schoolplein. Daarbij is ze ook nog het mikpunt van de populaire meiden. Deze voorstelling wordt zo beschreven dat je je direct in de schoenen van Teagan voelt staan. Wanneer Garreth ( een ongelooflijk knappe jongen ) haar opeens aanspreekt schrik je bijna net zo hard dan Teagan.  Vanaf dan voel je de spanning tussen hen opbouwen. Wanneer dan nog blijkt dat Garrath haar beschermengel is, krijgt het verhaal een nieuwe dimentie.  Natuurlijk is er geen goed zonder kwaad. Deze komt in de vorm van Hadrian de tweelingbroer van Lucifer . Hadrian was eerst ook een beschermengel maar heeft later voor het duister gekozen. Haar vader (die al enkele jaren verdwenen is )blijkt hem als beschermengel te hebben gehad. Hierdoor is zij de enige die Hadrian kan tegenhouden.

Als je van engelen houdt is dit zeker een aanrader. Het verhaal leest zeer vlot en is moeilijker weg te leggen. Het oude thema tussen goed en kwaad is de basis van het verhaal. Hoewel er een andere wending aan gegeven wordt. De aantrekkingskracht van het duister blijkt soms moeilijk te weerstaan. Tegen dat je denkt dat het verhaal verteld is, is het boek nog niet uit en komt er een onverwachte twist. Het verschil tussen de 2 sterren van Acht vond ik zeer goed gevonden. Wat is het verschil tussen goed en kwaad…?

Teagan maakt een enorme evolutie door . Ze verandert van een schuchter meisje naar een strijdvaardige dame. Ze leert dat ze zelf het heft in handen kan nemen. Ook de relatie tot de anderen wordt hierdoor beïnvloed en dit wordt langzaam duidelijker .

Jennifer Murgia heeft een mooi verhaal geschreven . Zeker wanneer je van paranormaal houdt en van engelen is dit zeker een aanrader.

WINNEN

‘Wil jij leuke swag winnen? Ding mee naar ons geweldige prijzenpakket van STER VAN ACHT van Jennifer Murgia door dit bericht op je tijdlijn te delen. Niet alleen kun je diverse gesigneerde kaarten, boekenleggers en hangertjes winnen, maar dit swagpakket bevat ook nog eens de gedrukte versie van Rijk der Zielen (dat nergens los te koop is, alleen als eboek). Actie loopt tot en met 9 oktober en de winnaars krijgen na 16 oktober bericht of ze gewonnen hebben.
Prijzenpakket 1: 1 black angel hanger, 1 bedelarmband, 1 angel ring, 1 gesigneerde kaart, 1 originele boekenlegger uit de VS, 1 book plate gesigneerd door Jennifer Murgia, 1 gedrukt exemplaar van Rijk der Zielen.
Prijzenpakket 2: 1 octagram-hanger, 1 gesigneerde kaart, 1 originele boekenlegger uit de VS, 1 boekenlegger van de Nederlandse editie van Ster van Acht
Prijzenpakket 3: 1 gesigneerde kaart, 1 originele boekenlegger uit de VS, 1 boekenlegger van de Nederlandse editie van Ster van Acht
Troostprijs 1: 1 gesigneerde kaart, 1 boekenlegger van de NL editie
Troostprijs 2: 1 gesigneerde kaart, 1 boekenlegger van de NL editie

Om mee te doen klik je hier

 

Met dank aan Dutch Venture Publishing voor het recensie-exemplaar.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: