TBR oktober

Deze maand wil ik natuurlijk weer leuk lezen. Mijn wishlist is in de maand september weer een stukje langer geworden en mijn TBR stapel is geslonken. Ja het is me gelukt om meer boeken te lezen dan erbij gekomen zijn. Dit vind ik van mezelf heel knap. De laatste maanden was het namelijk andersom. De stapel TBR groeide gestaag aan.

Deze maand hoop ik ook weer enkele boeken te kunnen verplaatsen van te lezen naar gelezen.

Als eerste ben ik begonnen met het 2de deel van de Lilith-trilogie van Kim ten Tusscher: Verbroken in Schemer en het derde deel staat ook al te wachten. Lilith heeft met in het eerste deel betoverd.Hier lees je waarom.

lilith

Deze maand staan drakenbloed en drakenspoor van Pepper Kay ook op de planning. Ook naar deze boeken ben ik zeer nieuwsgierig.

drakenspoor

 

Om niet heel de maand over draken te lezen staat de angst van de wijze ook naar me te lonken. De Naam van de wind van Patrick Rothfuss heb ik enkele maanden geleden gelezen. Deze was ook zo goed dat het volgende deel niet kan ontbreken.

de angst

 

5 boeken op de leeslijst voor oktober dus. Waarvan 1 een heel dikke pil is. Ik ben samen met jullie benieuwd hoever ik kom. En mij kennende kan de volgorde en de boeken die ik uiteindelijk lees in oktober nog steeds veranderen. Er staan nog enkele boeken in mijn kast die me wel heel erg uitdagen om ze te lezen. Maarja dat ken jij vast ook!

 

 

Advertentie

4 gedachten over “TBR oktober

Voeg uw reactie toe

  1. De angst van de wijze ligt ook op mij te wachten 🙂 De naam van de wind was binnen 24 (zonder slaap, natuurlijk – wat een pil o.0) uit.. Veel leesplezier in ieder geval, zo te zien moet dat wel lukken!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: