Gothic & Fantasybeurs

Afgelopen zondag was het zover. Op tijd opstaan en in de auto naar Rijswijk. We keken er alweer enkele weken naar uit. De oudste om mooie Gothic kleding te kunnen scoren , de jongste owv de kleding en de boeken en ik natuurlijk om enkele uitgevers en auteurs te zien die ik niet in elke boekenwinkel tegenkom. Pas geleden stond er op twitter een bericht: Koop eens iets wat niet in de bestsellerslijst staat. Mmm dacht ik toen bij mezelf… kom maar eens in mijn boekenkast kijken. Er staan bestsellers in maar die moet je gaan zoeken!

De dochters hebben hun hart op kunnen halen maar moesten soms toch wel lang wachten op mama. Niet getreurd hoor , ze zijn zelf verder gewandeld en me komen halen wanneer iets voor hen de moeite waard was 🙂

Als eerste passeerde ik langs uitgeverij MACC waar ik natuurlijk al voor de eerste keer aan de babbel geraakte. Verschillende boeken streden al om aandacht maar De Krakenvorst heeft gewonnen. Ik heb deze namelijk al vaker vast gehad. Na de achtergrond van Dikke Tot gehoord te hebben is mijn nieuwsgierigheid ook wel een beetje gewekt. De weerling van Christopher Petersen staat bij deze op mijn wishlist. Als kadootje kreeg ik hier de verhalenbundel Horizon.

FG2

 

Tegen dat ik daar uitgekletst was kwam mijn dochter al vertellen waar de rest van de uitgevers die ze al kende stonden . ( Zou ik dan toch iets te lang gebabbeld hebben? )

Volgende stop was Zilverbron/Zilverspoor. Ja en toen was natuurlijk het hek van de dam. Want ik zal eerlijk zijn : als ik de lotto zou winnen zou ik gewoon een mailtje sturen naar Cocky : Wil je me alle boeken opsturen aub dan ga ik de eerste tijd genieten. Het allergrootste dilemma van die dag. Want daar lagen heel veel boeken van heel veel verschillende auteurs. Gelukkig heeft Cocky me geholpen bij het selecteren. Indien er volgend jaar een vervolg van een deel uitkomt heb ik hem niet meegebracht. Die is dan voor de volgende keer. Uiteindelijk toch nog 3 boeken niet kunnen laten liggen : Monsterkermis van Gustaaf Glibber (die MOEST mee), Bloedengel van Roselynd Randolph en Eden van J. Sharpe.

FG3

Uitgeverij Celtica was dus ook al gelokaliseerd omdat de volgende delen van Drägan Duma ook op mijn lijstje stonden van boeken die mee MOESTEN. Ik heb het eerste deel gelezen : Zij die hoort en de volgende delen zijn dus een must have! Leuk om ook met Cynthia Fridsma te praten met als gevolg natuurlijk dat ook haar boek bij in de tas ging. En als ik die lotto win ….

fg4

Godijn Publishing kon dan natuurlijk daarna niet ontbreken. N22 heb ik al gelezen dus deze kon ik met een gerust hart laten liggen. Falco was dan weer een boek waar ik ook nieuwsgierig naar was dus …. Verschillende prijzen heeft Nienke hier al mee gewonnen. Dus jullie raden het al.

fg5

Leuk was het om daarna kennis te maken met Oli Veyn de auteur van de orde van de poortwachters. Hierover horen jullie later meer want de boekvoorstelling is pas op 23 november! En als laatste boekige actie hebben we genoten van de thee van Cathinca van Sprundel. De thee die een vriendin van haar heeft samengesteld zodat deze zou passen bij het personage in het boek Vrouwe van Myrdin is echt heel lekker!

8 boeken en een boekige thee zijn dus mee naar huis gegaan , vele boeken meer had ik mee willen nemen maar so many books so little money… Maar als ik de lotto win…. hou jullie mailbox dan in de gaten!

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: