November

November wordt weer een leuke maand en daarom geef ik jullie al even een kijkje in mijn agenda. Er staan verschillende boekige activiteiten op het programma maar niet teveel ( tot hiertoe dan).

4 november gaan we ( dochter en zus ) op bezoek bij het boekenfestijn in Eindhoven. 2x per jaar (Eindhoven en Antwerpen) gaan we daar snuisteren. Mijn dochter verdwijnt dan direct naar de Manga-afdeling. Vorig jaar was het op vrijdag rustig dus konden we op ons dooie gemak lekker kuieren tussen de boeken. Aan het einde leggen we de boeken naast elkaar want anders zitten er vaak dubbele tussen. En de regel blijft : je neemt niet meer mee dan je zelf kan dragen 🙂 .

23 november staat de boekvoorstelling van de orde van de poortwachters op het programma. Daarna blijven we nog even in de bieb op het Koningsplein in Tilburg voor het YA-event. Deze keer zal de samenstelling van het gezelschap dochter, nicht, zus en ik zijn.

Voor de blogtour van Wonderland mag ik Patty van Delft enkele vragen sturen en dit interview verschijnt 24 november. Ook hier kijk ik naar uit ! Ik heb de eerste verhalen ondertussen gelezen en het brengt je echt ( veel te vroeg) in kerststemming.

Deze maand wil ik zeker lezen:

november1Wonderland : verhalenbundel Young Adult kerstverhalen

Het geheugenboek , Lara Avery

VĂ©ronique , Michelle Visser

De monsterkermis , Gustaaf Glibber

 

 

Deze laatste willen mijn zus en ik eens duolezen. Meestal lezen we de boeken na elkaar. Maar….. Ik had het boek gekocht en zij heeft het boek gewonnen bij The Bookbabe. Dus nu hebben we het boek dubbel en kunnen we tegelijk hetzelfde boek lezen.

Dus je ziet er staat weer genoeg op stapel. Leuke activiteiten maar ook leuke en eens ook wat boeken uit een ander genre om te lezen.  Afwisseling van spijs doet eten zegt men :-).

Wat staat er bij jou op het progamma?

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: