Bullet Journal november

Sinds september ben ik mijn eerste stapjes aan het zetten naar de Bujo. Ik heb me er verder in verdiept en binnenkort zien jullie ook het boek van Kelly Deriemaeker : Bullet Journal de handleiding. Vandaag ben ik zover om de opzet van de maand november te laten zien. Omdat het tekenen nog niet goed lukt heb ik deze maand gebruik gemaakt van stickers om wat versiering aan te brengen. En ik weet eigenlijk nog niet zo goed wat ik er zelf van moet vinden. Ik ben nog een beetje aan het zoeken met de kaders van de weekplanning en merk dat ik van minimalistisch hou op dit moment.

bjnov1

 

Sinds deze maand werk ik in dit nieuwe schrift van Atoma. Dit om nog te kunnen experimenten indien nodig. Het maandoverzicht en de tracker naast elkaar. Die tracker invullen moet nog steeds een gewoonte worden. Zo ook de dingen die ik er op wil zetten. Je ziet dat er vooral huishoudelijke taken op staan. Ik vink graag af en huishouden doe ik het minst graag. Een opstekertje als ik het dan telkens kan inkleuren.

bjnov2

En dan komen we bij de maanddoelen. Deze pagina is al gemaakt maar moet ik nog verder aanvullen zoals je ziet. Hierop komen ook oa grotere huishoudelijke taken. Maar ook bv het bed van opa dat nog deze richting uit moet komen voor mijn dochter, boeken die ik deze maand wil lezen of leuke dingen die ik deze maand wil plannen of doen.

Voor de pagina ernaast komt er nog een invulling maar ik weet nu nog niet hoe. Misschien gebruik ik deze voor de planning van de blog en YouTube maar dat wordt de laatste tijd zo een warboel ( Ik maak een planning en gooi die vervolgens 3x door elkaar).

bjnov3

En dan komen we als laatste bij de weekplanning.

Ik maak geen dagplanning. Mijn dagelijkse todo’s heb ik opgenomen in de tracker en in het weekend werk ik dan liever met een todo blaadje. Hier staan dan alle dingen op die moeten gebeuren. Klein en groot door elkaar en dan begin ik na elk ding te strepen.

Mijn weekplanning vul ik aan de linkerkant in. Ik merk dat die 2 pag naast elkaar nu het beste werken. Natuurlijk ben ik wel aan het denken over hoe de layout misschien iets leuker kan van het weekoverzicht maar ik kan de opbouw nu nog even niet loslaten ( en dat hoeft natuurlijk ook niet want het is mijn BuJo)

Zoals je ziet wil ik erop letten dat ik toch water drink ipv steeds koffie. Regelmatig moet toch hier of daar naartoe bellen en om dat niet te vergeten het blokje contact. Daaronder nog een leeg vakje. Hier schrijf ik de laatste tijd een motiverende quote in. Gewoon omdat het leuk is om daar naartoe te kijken.

Hierbij heb je een blik kunnen werpen over hoe de opbouw bij mijn BuJo is.

Hoe werk jij? Gebruik je veel versiering of is het ook basic? Verandert het veel bij je of heb je ondertussen een vaste opbouw? Laat het me vooral weten !

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: