TBR december

De laatste maand van dit jaar alweer. Wat is het voorbij gevlogen en wat heb ik veel gelezen.

Voor deze maand heb ik ook al weer even enkele boeken uit mijn stapel genomen. Er staan er natuurlijk nog vele te wachten maar deze komt zeker aan de beurt.Koffie en chocolade in de aanslag en met dit stapeltje in de aanslag moet het helemaal goed komen.

Als ik nu naar het stapeltje kijk wordt het een spannend, duistere maand. 3 boeken gaan over monsterlingen, vampieren, een bloedengel ,zombies, en…. mensen . Daarnaast ter afwisseling een roman ( met scifi elementen) en een “gewone thriller. Dat moet in de koude wintermaanden met het donker weer goed komen toch?

Dit zijn ze:

Monsterkermis van Gustaaf Glitter

monsterkermisGriezel & co een spannend jeugdboek. Ik heb de eerste blz gelezen en de schrijfwijze is zo leuk. Omdat ik graag eens een boek tegelijk lees met mijn zus is dat er in de maand november niet van gekomen. We hadden allebei nog andere boeken te lezen voor we er samen aan konden beginnen. In december doen we het zeker !

 

 

Bloedengel van Roselynd Randolph

Bloedengel1Een duistere urban fantasy als afwisseling. Hiermee ben ik ondertussen begonnen dus dat komt zeker goed. De grote vraag doorheen het verhaal is: Is goed nu echt goed? En is slecht nu wel echt slecht? Het belooft weer een heel avontuur te worden.

 

 

 

 

Titan 2030 van Luc Faes

IMG_3214[1]Titan1Een spannende roman met Sci-fi elementen en geschreven door een Vlaming. Ook weer even helemaal iets anders. Dit wordt er eentje buiten mijn comfortzone. Deze bracht ik mee van de boekenbeurs.

 

 

 

Zusje van Louise Jensen

ZusjeDit boek heb ik al vaak voorbij zien komen en zag hem staan in de bibliotheek. Het moment om hem mee te nemen en op het leeslijstje van deze maand op te nemen.De eerste zin op de achterkant maakt me in ieder geval nieuwsgierig:” Ik heb iets vreselijks gedaan,Grace.Ik hoop dat je me kunt vergeven.”

 

 

 

De Uitverkorene  van Cynthia Fridsma

de uitverkoreneEen boek over vampieren, geesten, terroristen en zombies. Sybil Crewers (zelf vampier) gaat de strijd aan tegen het kwaad. Kan het bloed van de uitverkorene een einde maken aan de eeuwenoud vloek? Een horror-thriller maakt me nieuwsgierig. Enkel lezen kan de vraag beantwoorden of het te horror is voor mij.

 

 

 

Waarschijnlijk gaat het niet bij deze 5 blijven deze maand. Maar het is alweer een begin. Welk boek wil jij deze maand zeker lezen? Heb je nog hele leuke kerstverhalen of een leuke kerstfilm? Laat het me zeker weten in de reacties hieronder !

Fijne decembermaand!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: