Bujo december

Voorbereiding december

November was heel druk. Er zitten zoveel ideeën in mijn hoofd. Dingen die ik graag nog wil doen. Meer ideeën dan ik kan uitwerken. Daarom is de voorbereiding van mijn BuJo van deze maand er een beetje bij in geschoten. Ik vond ook niet echt de rust om even rustig te gaan zitten en tekenen. Waarschijnlijk vul ik de volgende weken de blz wel verder aan. Maar de eerste opzet is dan toch gelukkig gelukt. Zoals jullie zien moet het invullen van de agenda ed nog wel gebeuren.

BUJODEC2

 

Het maandelijks overzicht en de tracker staan weer klaar. De laatste maanden ben ik ook een hoofdpijntracker gaan bijhouden. Lange tijd geleden had iemand mij dit al aangeraden om zo een overzicht te krijgen. Ik kies ’s avonds tss 3 mogelijkheden blij, neutraal of droevig gezichtje. Bij neutraal was de hoofdpijn er en bij het droevige heb ik medicatie moeten pakken. Ik ben geen pillenslikker dus als ik iets neem moet het direct 1gr zijn anders helpt het niet meer. Meestal komt mijn dochter dan hiermee aanzetten omdat zij ziet dat het dringend nodig is.

Deze maand ga ik ook de dagen dat ik vlog of blog in de tracker bijhouden. Lezen staat er niet in omdat ik dat zoiezo heb ingebouwd voor ik ga slapen.

BUJODEC3

 

Mijn weekoverzicht ga ik deze maand in een andere lay-out proberen. Hier ben ik nog heel erg zoekende in. Waarschijnlijk wordt dit ooit nog wel veel mooier. In de loop van de maand ga ik waarschijnlijk ook nog wel wat bijtekenen op de pagina’s of met washitape. Ik heb er al zo leuke gezien.  Nu de Sint weer vertrokken is kan ik beginnen met het zetten van de kerstboom. Gelukkig ben ik tussen Kerst en Nieuwjaar thuis dus dan kan ik weer even proberen tot rust te komen.

Is december in jouw BuJO ook in het teken van Kerst? Of versier jij de week van de Sint met andere tekeningen?Ik lees het graag. Heb jij ook een blog met BuJo? Zet je link dan hieronder dan kom ik kijken.

 

Advertentie

6 gedachten over “Bujo december

Voeg uw reactie toe

 1. Heerlijk is dit he? Ik vind het zo’n fijne manier om mijn hoofd leeg te maken. Het enige minpunt is dat ik het graag erg goed wil doen. En dan durf ik het soms niet goed. Ik ga ook binnenkort bloggen over mijn bullet journal. En ook de spullen die ik er voor gebruik. Heel veel plezier met je bujo.

  Like

  1. Dat minpuntje ken ik maar al te goed. Daarom in deze vorm in een “echte” Bullet journal ben ik ook te bang om iets fout te doen. Leuk dat je ook gaat bloggen ! Laat me weten wanneer je start. Ik ben altijd benieuwd hoe iemand anders het aanpakt en met welke spullen.

   Geliked door 1 persoon

   1. Ik heb een echte bullet journal Mus. De puntjes werken wel lekker moet ik eerlijk zeggen. Ik denk dat ik die “angst” gewoon moet over winnen door het te doen. Misschien kunnen we elkaars blog volgen? Ik denk dat ik volgende week over mijn bujo ga bloggen. Maar heb al een paar blogs geschreven. 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: