Kerstlijstje

Maken jullie dat ook? Bij ons in de familie trekken we namen. Elk koopt voor de ander een kado. Omdat je toch iets wil geven waar de ander blij mee is maken we allemaal ook een lijstje. Hierop schrijven we wat we graag zouden krijgen. Dat lijstje maken vind ik altijd het moeilijkste. Dit jaar ging het onverwacht vlot. Natuurlijk omdat ik wel een paar boeken heb die ik nog graag wil. En omdat ik natuurlijk begonnen ben met een Bullet journal. Hierbij mijn lijstje:

Het boek van stof Philip Pullman

De noorderlicht trilogie heb ik jaren geleden voor de eerste keer gelezen en heb deze ondertussen herlezen. Ik heb hem al meerdere malen in mijn handen gehad maar besloten om te wachten zodat ik iets had voor op mijn lijst. De absolute favo van dit jaar ! En deze komt zeker in mijn boekenkast!

De sekte Mariëtte Lindstein

Ook dit boek wil ik zeker lezen. De titel zegt al veel. Juist omdat het geschreven is Mariëtte Lindstein die zelf ervaring heeft met het leven in een sekte trekt het me enorm aan. Hoe wordt je overgehaald of beïnvloed om aan te sluiten? Hoe rol je er op een natuurlijke manier in zonder dat je er zelf erg in hebt? En nog belangrijker wat een horror moet je doorstaan om er weer uit los te komen…. het intrigeert me.

Jouw perfecte jaar Charlotte Lucas

Een agenda vinden die al volledig is ingevuld. Er is al voor je beslist wanneer je wat gaat doen. Ik kan het me niet voorstellen maar als je hierin meegaat denk ik dat je inderdaad een ongelofelijk jaar tegemoet gaat. Ik beeld me nu al in wat dit allemaal zou kunnen betekenen.

Drakendal Scarlett Thomas

Dit is een boek waarvan ik de cover zo mooi vind dat ik hem wil hebben. Als ik dan ook nog lees dat het gaat over Fee die 499 boeken erft maar ze moet zien te redden dan wil ik het liefste direct beginnen lezen maar even wachten dus…

Roseblood AG Howard

Spijtig genoeg is deze nog niet vertaald. Engels lezen valt voor mij niet mee maar hiervoor wil ik een uitzondering maken en me er doorheen wurmen. Een hervertelling van the Phantom of the opera!! Do I need to say more ? Ik heb deze de eerste keer gezien als try out in Scheveningen en daarna nog verschillende keren op verschillende locaties en daar is nu een hervertelling van gemaakt….. deze MOET ik hebben…..

Er moeten ook andere dingen opstaan dan boeken dus spulletjes voor mijn Bullet journal zijn ook altijd welkom. Dat kan degene die mij heeft nog lekker zelf invullen.

Wat hebben jullie allemaal op jullie lijst staan? Doen jullie aan lijstjes ? Laat het me zeker weten! Dan kan ik mijn lijstje misschien ook nog aanvullen …..

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: