Fijne kerst!

Het is alweer 25 december: Kerstmis. Dit jaar heb ik de verschillende adventskalenders ontdekt. Dit is een aanloop naar Kerstmis die ik nog niet kende. Hebban en Zon en maan hebben er beide veel moeite op gedaan. Zijn er meerdere die dit doen? Zet dat dan zeker hieronder want dan kan ik daar volgend jaar ook eens spieken.

Ook de ohmybookmaschallenge van ohmybook was leuk op Instagram hoewel ik spijtig genoeg heb moeten afhaken wegens de drukte.

collage

En nu wordt het even een pas op de plaats. Een dag genieten met de familie. Ouders, zussen, schoonbroer en onze kinderen ( en vriendje) bij elkaar aan tafel. Gezellig eten en genieten.

Voor mijn kinderen, vriendje en ook voor mezelf( hihi) liggen er pakjes onder de boom. Deze worden vanmorgen uitgepakt. Mijn oudste dochter heeft dit jaar zelf iets voor mij voorzien waar ik niets vanaf weet. Dus het wordt dikke pret met uitpakken.

Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen. Geniet van je familie en vrienden, denk aan de mensen die je er toch nog graag bij had gehad en kom even tot rust. Ga na de drukte even met een warme chocolademelk ( of glüwein) onder een dekentje op je bank zitten en overdenk alles even. En pak daarna je boek vast ….

Geniet van deze dagen !

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: