BuJo januari

Deze maand ben ik vroeger begonnen met de opzet van januari. De indeling die ik in december gebruikte, werkt niet voor mij. Het waren smalle kolommen naast elkaar, te smal om de bestemming van de afspraken op te schrijven. Ik schrijf tijd en bestemming graag naast elkaar en niet onder elkaar. Daarom deze maand weer een andere indeling. Heb jij al veel geëxperimenteerd met je bladindeling? Ik ben er dus druk mee bezig. Hetgeen het beste zal werken heb ik nog niet ontdekt.

Natuurlijk eerst het voorblad. Dit in het teken van het nieuwe jaar, het moment voor nieuwe en grote dromen. Rond deze tijd vorig jaar is ook het idee Boekenvirus ontstaan en zie hier na een jaar het gevolg. Na het maandoverzicht en de tracker ( die ik nog moet tekenen maar die blijft hetzelfde als de afgelopen maanden) volgen enkele hele leuke bladzijden.

BUJO180102Mijn dromen, doelen en ideeën voor het komende jaar. Hier kan ik eens bundelen, wegdromen en opschrijven waar ik van droom, wat ik me als doel wil stellen en wilde ideeën dromen. Wanneer ik daarover nadenk blok ik deze vaak voor mezelf af dan vergeet ik het bijna direct. Tot op heden had ik geen plaatje voor mezelf om het op te schrijven. Het lijkt me leuk om volgend jaar te kijken wat ik doorheen het jaar verzamel en wat ik dan ook werkelijk heb uitgevoerd. Misschien op een gegeven moment zelfs met foto’s ed….. het vrij laten stromen en zomaar doen is al een uitdaging.

BUJO180103

Ook deze maand weer een nieuwe bladindeling voor de weekagenda. Ik heb hier nog niet mijn draai in gevonden! Ik wil een brede lijn om de afspraken op te zetten. En toch veel plaats voor todo en wat allemaal nog moet gedaan worden. Zo hoop ik steeds minder het overzicht te verliezen. Het spijtige is dat ik door de drukte van december minder heb kunnen bijhouden, opschrijven en gebruik maken van mijn BuJo. In januari hoop ik weer meer ruimte te hebben hiervoor want ik heb dit eigenlijk zo nodig!

BUJO015

 

Hebben jullie alles al klaarstaan voor de nieuwe maand? Wat is jullie thema?

Fijne feestdagen !


Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: