De beste wensen voor het nieuwe jaar

Het is weer 1 januari! Het moment om met je familie of vrienden door te brengen, na te denken over het afgelopen jaar en vooruit te denken en te dromen wat 2018 voor je gaat brengen. Mijn overpeinzing gebeurd door dit neer te schrijven.

2017 is het jaar dat ik met Boekenvirus begonnen ben. Begin van het jaar bedacht ik dat ik meer wilde doen dan enkel lezen. Ik keek regelmatig booktube dus het idee kreeg vorm. Het werd het leukste wat ik in 2017 voor mezelf gedaan heb. De andere dingen staan meestal in het teken van de kinderen. Gelukkig heb ik ook een ander boekenworm in huis dus is het ook een leuk raakvlak. 2017 ging in ons gezin met vallen en opstaan. Soms een harde val en een lange weg om weer recht te komen maar samen lukt het meestal wel.

2018 mag wat het laatste betreft wat rustiger worden maar dat hopen we allemaal denk ik. De dromen die ik heb voor 2018 …. verder gaan met Boekenvirus dat is zeker, verder schrijven, foto’s en video’s maken en gezellig naar boekenvoorstellingen en beurzen ed. De dag van het fantastische boek , boekenfestijn en castlefest staan alweer genoteerd in mij agenda. Daar tussendoor zullen zeker nog evenementen komen. Als grote droom hoop ik dit jaar naar Nepal te reizen. Ik zeg al jaren dat ik naar Azië zou willen en misschien komt het er dit jaar van. Maar dat valt nog even af te wachten.. …

Wat is jouw droom voor 2018?

Ik wens je een goede gezondheid, een jaar met vooral veel liefde en steun uit onverwachte hoek. Probeer al 1droom uit te laten komen ( hoe klein ook) en zet dan de stap naar het verwezenlijken van de volgende.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: