Verwennerij

Het einde van het jaar is natuurlijk de tijd voor kado’s. Ook hier ligt er iets onder de kerstboom voor iedereen. Naar Belgische gewoonte( ik weet nl niet of dit in Nederland ook gebeurd) geven we elkaar iets op 1 januari. Dit is bij ons eigenlijk een uitloper van de nieuwsjaarsbrieven dit voor de grootouders, ouders, peters en meters werden voorgedragen op 1 januari. De Sint is owv van de leeftijd van alle familieleden komen te vervallen en wij trekken nu namen voor 1 januari.

Kerst

Als alleenstaande mama zorg ik natuurlijk voor de kerstkado’s onder de boom voor iedereen. Verrassend was het om te ontdekken dat er een pakje onder de boom lag hetwelk ik er niet gelegd had. Mijn oudste dochter had haar best gedaan om ook iets voor mij te verzinnen en als verrassing onder de boom te leggen. Dat is natuurlijk altijd nog leuker! De 2 mokken zijn dan ook van haar. Deze zullen goed van pas komen.

Het lot van de Tearling stond al maanden op mijn verlanglijstje maar ik vond hem eerlijk gezegd te duur. Dan maar voor kerst onder de boom leggen hè. Dan mag het net iets meer kosten.

verwennerij3

Het rennaissance-pallet van Anastasia is nog zoiets. Verleden jaar zag ik hem voorbij komen en keek ik er al verlangend naar maar ook in de categorie : te duur…. Van de andere kant als ik hem na een jaar nog steeds wil, is het geen impulsaankoop toch? Ik probeer daar op te letten zeker voor die bedragen. Meestal lukt het, enkel wanneer ik boeken zie gaat het altijd de mist in .

 

Nieuwjaar

In september ben ik begonnen met een Bullet Journal. Eerst in een klein schriftje en daarna in een Atoma schrift. Voor de lijstjes maken we ook altijd een verlanglijstje zodat iedereen ook een idee heeft waar de ander blij mee is. Nu is blijkbaar mijn nicht ook in september begonnen in een BuJo. Zij was opeens heel geïnteresseerd in wat ik allemaal al had enz en heeft dan ook haar BuJo aan mij laten zien. Blijkbaar was dit om op geheime missie te gaan met mijn moeder. En als iemand zelf een BuJo heeft weet die natuurlijk nog beter wat iemand anders kado te doen. Wanneer deze BuJo vol is,schakel ik over op een Leuchtturm 1917. En ik ben helemaal happy met deze spulletjes!

verwennerij2

 

Koopt jullie familie ook kado’s voor elkaar? En wat is het leukste kado dat jij gekregen hebt met de eindejaarsdagen?

 

Advertentie

Een gedachte over “Verwennerij

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: