BuJo Februari

De voorbereiding voor februari staat ondertussen klaar. Een aantal keren heb ik eventjes tijd gehad om lekker te kleuren en dit klaar te zetten. Aan de andere kant van het blad heb ik natuurlijk eerst mijn kadootje van nieuwjaar uitgeprobeerd. Zeer happy daarmee en deze maand dan ook direct in gebruik genomen.

Nu heb ik zoveel meer makkelijke manieren om kaders te trekken, versieringen te maken en dergelijke. Mijn moeder heeft ze trouwens gekocht bij Pipoos. Ook de kleuren van de makers zijn helemaal mijn ding.

bujofeb2

 

Het maandoverzicht en de tracker zijn bijna hetzelfde gebleven. Enkel regeltjes zijn er aangevuld. Wandelen is een nieuw thema voor deze maand. Ik zou zelf meer moeten gaan wandelen maar om medische redenen zou Voke ook om de dag moeten gaan wandelen. Ik heb het op me genomen om dit samen met hem te gaan doen en zo behoud ik ook overzicht wanneer we nu wel of niet samen gegaan zijn. Nu maar hopen dat het zonnetje vaak schijnt.

bujofeb3

Deze maand heb ik 2 collecties toegevoegd. De dingen die ik in de maand februari wil gaan doen: de maanddoelen maar ook mijn boekenkast. Ik was telkens zo onder de indruk wanneer ik die bij andere voorbij zag komen. Bij deze staat hij er nu ook in. Heb jij ook een boekenkast? Of een filmcollectie die je bijhoudt ? Of welke leuke collectie heb jij in je Bujo? En maak je elk jaar een nieuwe of werk je verder op die van vorig jaar?

Bujofeb4

2 boeken zijn ondertussen al ingevuld. De maanddoelen moeten nog verder vorm krijgen.

En dan het weekoverzicht…. De globale opzet van vorige maand lijkt me wel te bevallen dus herhaal ik die op een andere manier. Hoe doe jij dat? Heb jij nog goed indelingen? Aan het begin van de maand ziet deze er zo leeg uit maar ik merk aan het einde van de maand dat deze steeds voller wordt.

Dus hier de lege versie:

 

Bujofeb5

Veel vragen dus deze maand….
Heb jij vragen voor mij? Zet ze dan gerust hieronder?

Veel knutsel, teken, schrijf , lees ,… in de maand februari

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: