Boeken waar ik naar uitkijk in 2018

Voor 2018 staan er weer een heleboel boeken klaar! Dit zijn de eerste 5 boeken die ik zeker wil lezen! Deze komen in het voorjaar uit.

Esther Wagenaar-Het groene kristal boek 1 in de fantasy-SF-trilogie “Terra 7”

Dit is het eerste deel van een trilogie waarin de auteur je meeneem naar een wereld vol extremen, genetische manipulatie, onderdrukking en overheersing. Het trok direct mijn aandacht!

Peter van Roermund – Terra Fabula deel 3: De vervloekte orakelsteen is een must.

Van deel 1 en 2 heb ik zo genoten dat er geen twijfel over bestaat of deze in mijn kast komt de staan. De vraag is enkel wanneer…. Ik ben zo benieuwd hoe de avonturen van Martha en William verder gaan!

Kim ten Tusscher – Vertellingen van de ondergang deel 2: Macht

Macht is het vervolg op Bloed. Deze trilogie speelt zich af na de Lilith trilogie. Lilith is een drakenwisselaar die de rol van profeet heeft aanvaard. In Bloed kun je lezen hoe het land in vrede en stabiliteit leefde tot er een erfgenaam van de troon terugkeert. In macht gaat vet verhaal verder…

Cocky van Dijk – Drakenijs, deel 2: Kristallen ziel

Kristallen ziel is een vervolg op Kristallen hart. In kristallen hart komt Fenna als drakenzieler in het gebied waar de ijsdraken wonen. Daar merkt ze algauw dat er iets mis is. Aos Si heeft hiermee te maken en in deel 1 maken we kennis met hen. In deel 2 gaat het verhaal verder.

Kevin Valgaeren- Blackwell.

In 2017 heb ik nav zijn nominatie in de short list van de Harland Awards Seance gelezen. Dit was een fijne afwisseling en ik heb daarvan genoten. Daarom ben ik hier ook heel benieuwd naar. Dit boek speelt zich weer af in het verleden :1891. Een schip zonder een levende ziel slaat tegen de klippen in Whitby. Jericho Blackwell wordt aangesteld om zijn met opium doordrenkte kluizenaarsbestaan vaarwel te zeggen om dit ongeval te onderzoeken. Dan blijkt er toch 1 iemand aan boord geweest te zijn…. en de moorden beginnen.

Welk boek spreekt je het meeste aan? Of lees je liever een compleet ander genre?

Veel leesplezier in ieder geval.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: