Kies je mee?

Hoi,

De reacties waren leuk vorige maand dus deze maand een nieuwe kies je mee? Vorige maand heb ik naar aanleiding van jullie reacties Unplugged gelezen. Ook deze maand mag je mee kiezen welk boek ik zeker zal lezen. Ik heb weer 5 boeken gekozen die al langer in mijn kast staan en waar ik maar niet aan toe kom. Kies je mee welk boek het deze maand wordt?

Het programma van Suzanne Young

het programmaDit is het eerste deel van The program-serie. In de wereld waarin Sloane leeft mag je geen gevoelens uiten, zeker geen droevige. Depressie is nl een epidemie geworden onder de jongeren. De enige mogelijke behandelmethode is het programma. Je wordt zomaar uit de klas gehaald en meegenomen. Na de behandeling begin je met een schone lei, een volledig schone lei want ook je herinneringen zijn verdwenen.

Het magische schip van Robin Hobb

levende schepen

Dit is het eerste deel van de boeken van de levende schepen. Ik heb alle drie de boeken inmijn kast  staan maar er dus nog niet aan toe gekomen. Het zijn direct dikke pillen 672 blz dus daar moet ik dan even voor gaan zitten…

De boeken vertellen de geschiedenis van de levende schepen van Beijerstad, havenstad en handelscentrum. 3 generaties zijn ze bevaren door dezelfde families wanneer ze op magische wijze tot leven komen. Althea en Piraat Kennit willen in het bezit komen van het juist tot leven gekomen schip Vestrits.

Kind van de nacht door Helen Lowe

kind vd nacht

Ook dit is een eerste deel maar dan van de muur van de nacht serie.

De zwerm der duisternis maakt zich op voor een grootscheepse aanval op de muur van de Nacht en de negen Huizen. Zal Malian,het Kind van de Nacht, in staat zijn het tij te keren?

Falco en de gestolen Stympha’s door Nienke Pool

NInke

Het recht van de sterkste geldt in Concordia, in dit geval dus de Alkeiden. Ze trekken rovend door het land en steken de dierbare Stumpha’s van het Vogelvolk. Falco beleeft hierbij spannende avonturen, ontmoet veel nieuwe vrienden maar ontdekt ook dat de vijand gevaarlijker is dan hij aanvankelijk dacht.

Eerste steen rechts van Darynda Jones

eerste steen

De stoere privédetectieve Sharley Davidson heeft een speciale gave: ze kan de doden zien. Hiervoor wordt ze dan ook regelmatig ingeschakeld. Maar… de laatste tijd krijgt ze in haar dromen bezoek van een knappe, mysterieuze jongen. Wie is hij? Leeft hij of is hij een dolende geest? Geeft ze zich over of kan ze hem weerstaan?

Ik ben zo benieuwd welk boek de meeste stemmen gaat krijgen en ik dus in de loop van maart ga lezen…….Laat dus vooral een berichtje achter. Alvast bedankt voor het doorgeven van jullie keuze!

Advertentie

2 gedachten over “Kies je mee?

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: