Bujo maart

Februari is voorbij gevlogen. Daarom iets later dan normaal maar het heeft ook langer geduurd voor ik verder heb gewerkt in mijn Bujo. Deze hele maand was wat dat betreft een falen. De eerste week lukte het nog wel maar daarna was mijn planning ver te zoeken deze maand. Go with the flow was de enige optie. Het leuke van een Bullet Journal is natuurlijk dat je de volgende maand gewoon weer start. Zoals jullie zullen zien staat de tracker er nog niet op. Ik weet ook niet of ik deze deze maand er in ga zetten. Even eerst de rest teug opbouwen en gebruiken en dan de tracker ….

Op mijn voorblad van maart wilde ik een lentegevoel . In de maand maart komen er steeds meer bloemen en worden de dagen langer en warmer. Dat zijn voor mij de fijnste maanden. Ik ben dan ook een lentepersoon. Mijn humeur wordt beter met de opkomst van de bloembollen! Daarom bloemetjes als thema deze maand.

Maart1

Het groen komt iets minder over op foto maar het geeft me een fijn gevoel dus ook het maandoverzicht heeft de data in het groen. En natuurlijk de bloemetjes…. Ik kan niet zo goed tekenen als vele onder jullie maar stickers fleuren ook lekker op!

Maart2

En dan als laatste het weekoverzicht. Lekker vrolijk en ……. groen natuurlijk. Nog niets ingevuld en ik kom tot de ontdekking dat ook dit schrift bijna vol is dus volgende maand kan ik eindelijk beginnen in een “echte” bullet journal. Ik ben nu al benieuwd hoe dat gaat lopen!

maart 3.jpg

Ook voor jullie : veel plezier deze maand met jullie Bullet journal. Welk thema heb jij voor deze maand?Heeft iemand ondertussen al ervaring met de Bujo van de Action ivm doordrukken ed? Ik heb er daar ook gekocht en ben benieuwd naar jullie ervaringen ermee. Laat vooral iets achter hieronder!

Een linkje naar je blog/ pagina/ facebook mag ook. Dan kom ik ook eens kijken!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: