Kies je mee?

Deze maand een iets korte lijstje. 4 boeken die om ter hardst roepen om gelezen te worden maar waartussen ik weer eens niet kan kiezen. Het lezen gaat de laatste weken minder goed dus nu heb ik zeker hulp nodig om te kiezen welk er zeker bij moet zitten deze maand! Veel keuzeplezier en laat dan ook zeker hieronder achter welk boek het volgens jou verdiend of naar welk boek je zelf nieuwsgierig bent.

Eden door J. Sharpe

Eden

Ondertussen heb ik al 2 boeken van zijn hand gelezen en beide waren zeker spannend. Wanneer Anna Meisner wakker wordt is ze vastgebonden aan een stoel. Voor haar ogen pleegt een vrouw zelfmoord. Als ze gevonden wordt blijkt de politie haar te zien als de dader. Dit zet een reeks catastrofale gebeurtenissen in gang.

De laatste kans op Kosmos door Peter Nys

de

Dit jeugdboek heb ik gekocht op de boekenbeurs in Antwerpen. Een combinatie van verleden, heden en toekomst. Met als spilfiguur in het verleden Alexander van Humboldt, in het heden Kyra en Prefect Ron Barnhart in de toekomst. Een unieke mix van deze 3 tijdskaders en fictie en non-fictie.

De sekte door Mariette Lindstein

de sekte

Dit boek had ik al vele malen zien liggen in de boekhandel maar telkens laten liggen omdat de boeken van Nederlandstalige auteurs voor gingen. Deze keer heb ik hem dan toch meegebracht en past hij natuurlijk heel goed in dit lijstje. Sofia Bauman is net afgestudeerd en raakt gefascineerd door de leer van Via Terra en het inspirerende leven van Oswald. Langzaam wordt ze geïndoctrineerd en raakt ze steeds dieper verzeild in een sekte. Er lijkt ook geen weg terug naar haar vroegere leven.

De oorsprong door Diana Gabaldon

de oorsprong

De reiziger-serie is een reeks die ik in de loop van compleet zelf in de kast wil hebben staan. Enkele delen heb ik ondertussen gelezen en het zijn dikke pillen dus dit is een meer jaren project. De oorsprong speelt zich voor het eerste deel af. We kunnen hier een blik werpen op het jonge leven van Jamie Fraser. Een kwajongen ( denk ik ) maar eentje die mijn hart toch gestolen heeft.

Vergeet zeker niet hieronder je keuze in te vullen! Alvast bedankt!

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: