Kies je mee?

Deze maand heeft mijn jongste dochter de boeken uitgekozen waaruit je kan kiezen. Einde mei zien jullie in een video of ik het boek een top of een flop vond.  Hier komen ze:

Hoop en Rood ( Het keizerrijk der stormen) van Jon Skovron

kies jij f1

Hoop wordt in het geheim opgeleid tot een instrument van wraak . Rood wordt geadopteerd door de beruchtste vrouwen uit de onderwereld. Hij wordt opgeleid tot dief en zwendelaar.Wanneer Drem Doodoog een deal sluit om alle sloppenwijken van Nieuw Laven bij elkaar te voegen , komen de werelden van Hoop en Rood met elkaar in contact.

Kind van de nacht (de muur van de nacht) van Helen Lowe

kind vd nacht

De zwerm der duisternis maakt zich op voor een grootscheepse aanval op de muur van de Nacht en de negen Huizen. Zal Malian,het Kind van de Nacht, in staat zijn het tij te keren?

de Drie van Sarah Lotz

kies jij f4

3 kinderen zijn de overlevenden van 4 vliegtuigcrashes. Deze storten binnen enkele uren na elkaar naar beneden in 4 verschillende continenten. De kinderen komen er zonder verwondingen uit. Maar dan ze zijn veranderd, onverklaarbare gebeurtenissen en ze gedragen zich vreemd.

De Paladijnse voorspelling van Mark Frost

kies jij f3

Alles moet gemiddeld zijn. Je mag niet opvallen dus doet Will West hiervoor zijn uiterste best. 1 x mist hij en haalt het hoogtse cijfer op een landelijk examen. De recrutering voor de meest exclusieve particuliere school is hierdoor niet meer af te wenden. Op dat moment ontdekt hij ook dat hij geschaduwd wordt. De enige oplossing die hij kan bedenken is vluchten naar het Centrum…..

Goed of slecht van Ali Land

goed of slecht

15 is Milly als ze zwaar getraumatiseerd opgenomen wordt in een pleeggezin. Door haar hulp zit haar moeder in de gevangenis: beschuldigd van seriemoord. Milly volet zich schuldig en van het pleeggezin moet ze geen steun verwachten. En wanneer ze getreiterd wordt door haar pleeggezin ontdekt ze een kant van zichzelf die ze niet wil leren kennen.

Laat me zeker weten waar je keuze naartoe gaat.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: