TBR Mei

Ook deze maand laat ik jullie mijn leeslijst zien. 4 Boeken staan erop en boek 5 kiezen jullie. Ik merk dat 4 boeken aan het begin van de maand selecteren lukt. Daar tussendoor komen er steeds wel andere boeken dus dit is wel het maximum aantal.

Fataal spel van Chinouk Thijssen

fataal spelYas, ik kwam in een boekhandel waar ze hem hadden liggen. Spijtig genoeg moet ik eerst andere boeken uitlezen maar deze staat op mijn agenda voor begin mei en daar komt niets tussen !

Fataal spel is een spannende YA-thriller. Carmen en Jessie lijken net tweelingzusjes ook al schelen ze 2 jaar. Twee handen op 1 buik. Maar opeens is Jessie spoorloos. Niemand lijkt te geloven dat ze ontvoert is. Er zit niets anders op Carmen moet zelf uitzoeken wat er gebeurd is.

 

Drakendal van Scarlett Thomas

drakendalVanaf de eerste keer dat ik deze cover zag was ik er weg van. Een fantasy jeugdboek dat gaat over het redden van boeken! Fee haar grootvader had 499 magische boeken. Maar wanneer hij overlijdt, verpatst haar vader ze aan een boekverbrander. Fee moet alles op alles zetten om de boeken te redden.

Kies voor hem van Stefanie van Mol

kies voor hemIn april heb ik 2 delen gelezen van de Full-Moon serie van Stefanie van Mol. Het vierde deel staat dan ook voor mei op de planning: Kies voor hem. De serie is een new adult serie en zo een nieuw genre voor mij om te ontdekken.

In dit deel is Max degene die we volgen. Hij is de zanger van Full Moon. Iedereen denkt hij zijn zaakjes goed voor elkaar heeft maar  dit is niet het geval. Van 1 ding heeft hij namelijk veel spijt. Het kostte hem de liefde van zijn leven. Wanneer de bewuste dame terug in zijn leven verschijnt is hij vastbesloten om haar voor zich terug te winnen.

Het oog van de wereld van Robert Jordan

Het oog van de wereldEen dikke pil van 756 blz staat ook op het programma. Ik heb een weekje vakantie in mei dus dit lijkt me de ideale gelegenheid om ook in dit boek te beginnen. De serie staat al een tijd op mijn verlanglijstje om te lezen ( al meerdere jaren ) maar is er nog niet van gekomen. Toen ik enkele maanden geleden 11 delen bij de kringloop vond staan ze te blinken in mijn boekenkast. Een klassieker onder de high fantasy dus vol goede moed ga ik aan het eerste deel beginnen.

Het ooit zo vredige dorpje Emondsveld staat op zijn kop. De komst van onbekende vreemdelingen verandert alles en niets is terug te draaien. Er moet iets gebeuren dat is duidelijk. 5 jonge Emondvelders vertrekken en worden zo het middelpunt van een vernietigende reeks gebeurtenissen.

Boek 5

Deze mag je mee kiezen in : kies je mee? Lees de blog en help me boek 5 mee kiezen.

 

Er staan weer leuke boeken op me te wachten deze maand. Welk boek staat bovenaan je lijst ? Hopelijk schijnt het zonnetje in mei vaak zodat we kunnen genieten van de zon, een goed boek en een lekkere kop koffie/thee.

Veel leesplezier!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: