Auteurs die naar Yalfest 2019 moeten komen

Vorige week vroeg Joost ( NerdyGeekyFanboy) via twitter welke bloggers er zin hadden om mee te doen met de reeks Friday Five. Elke week met meerdere bloggers over hetzelfde schrijven lijkt me leuk dus: Ik doe mee. Klik dus ook zeker onderaan op de links naar de andere bloggers om te zien wie zij graag op Yalfest 2019 zouden zien.

Disclamer: Er is nog niets bekend over Yalfest 2019! Of er een gaat komen is zelfs nog niet besproken dus dit is gewoon hardop dromen welke auteurs we graag naar Nederland/ België zouden zien komen.

  1. Sarah J. Maas                                                                                                                             Absoluut op 1! De reeks van Freye, Tamlin en Rysand heeft me betoverd. De troon van glas serie staat nog op mijn wishlist. En nu is het wachten tot 16 mei voor de Nederlandse versie van het volgende boek. ( raad eens wie er die dag naar een boekenwinkel gaat ….. ik )
  2. Stephenie Meyer                                                                                                                        Twilight is al jaren geleden maar ook van de host en de chemicus heb ik genoten. Zij behoort tot de schrijvers waar ik eerst het boek koop als ik zie wie de auteur is en daarna de achterflap lees.
  3. Scott Bergstrom                                                                                                                        Met Meedogenloos beland je in een rollercoaster. . Je begint te lezen en kan gewoon niet meer stoppen owv de snelheid waarin het gebeurd. De verwachtingen voor hebzucht zijn hoog.Erin Watt                                                                                                                                     Dit is het schrijversduo Jen Frederich en Elle Kennedy maar dat moet ook kunnen hé. Met hun serie de Royals veroveren ze de wereld.Ik heb hier zo van genoten!! Ik zit nu al op het puntje van mijn stoel voor deel 4.
  4. A.G. Howard                                                                                                                                De kaften van deze boeken zijn zo mooi. Het zijn hervertellingen van verschillende verhalen oa Alice in Wonderland en the Phantom of the opera. Enkel eerst nog een uitgever vinden die deze vertaalt naar het Nederlands….

Wat vind je van dit lijstje? Heb jij van hen allemaal al boeken gelezen? En welke schrijvers zou jij er graag zien?

Natuurlijk ben ik niet de enige met ideeën. Hieronder de collega bloggers die vandaag ook over deze vraag nagedacht hebben. Ik ben benieuwd. Jij ook?

NerdyGeekyFanboy

All the Feels

Laurie’s Bookshelfs

Een letter meer graag

Make it personal

Live the booklife

Faeraphel

de Bookgeek

My Thousand Lives

Verhaalverliefd

Bookalicious Journey

My perfect booklife

Craving pages

Leesmeemetmij

fleur-talks

connieboekkies

Lilred

LifeasDalinja

Hebban Young Adult Club

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: