Kies je mee?

Ook deze maand weer 5 boeken waaruit jij kiest welke ik in juni ga lezen, 5 heel verschillende boeken in verschillende genres.

Titan 2030 van Luc Faes

Titan2030: Alles is gedigitaliseerd. De opwarming van de aarde verloopt sneller dan verwacht en de mens wordt hierdoor de ruimte in gedreven naar Titan, een veel belovende maan rond Saturnus. Een Gents bedrijf doet een ontdekking van wereldformaat maar de staat wordt laks en verzuimt aan zijn verplichtingen. Voor de firma dreigt een faillissement.

 

 

 

De oorsprong van Diana Gabaldon

de oorsprong.jpgDit boek speelt zich af voor de reiziger serie. Ook deze serie ben ik nog aan het lezen ( ligt al wel een tijdje stil). We maken kennis met de jonge Jamie Fraser. Hij ontmoet zijn oude vriend Ian Murray terug op het Franse platteland. Beide hebben hun redenen om niet snel naar Schotland terug te keren. Jamie en Ian krijgen de opdracht om 2 waardevolle schatten af te leveren in Parijs. En dan komt de liefde in het spel…

 

 

De laatste kans op Kosmos van Peter Nys

de l kans op kEen jeugdboek van Clavis, dat schept altijd hoge verwachtingen! De laatste kans op Kosmos is een combinatie van verleden, heden en toekomst. Met als spilfiguur in het verleden Alexander van Humboldt, in het heden Kyra en Prefect Ron Barnhart in de toekomst. Een unieke mix van deze 3 tijdskaders en fictie en non-fictie.

 

 

 

Dumplin’ van Julie Murphy

Dumplin'.jpgDeze stond een hele tijd op mijn wishlist en nu dus in de kies je mee… Waarom dan als je er al zolang over denkt zou je kunnen zeggen. Maar ik weet dat ik hem wil lezen maar deze staat niet van boven op het leeslijstje dus dan stel ik het telkens weer uit ….

De zelfverzekerde Willowdean Dickson ( Dumplin’) heeft een maatje meer maar dit is voor haar geen probleem. Wanneer ze een relatie krijgt met een knappe collega begint ze pas te twijfelen. Ze geeft zich op voor de Clover City’s Missverkiezingen, het meest afschuwelijke wat ze zich kan verzinnen. Maar ze verrast Clover City en zichzelf.

De strijd om Verona van Melinda Taub

de strijd om VeronaVoor deze telt hetzelfde als voor Dumplin’.

Ik vind de kaft echt ongelooflijk mooi en was daar al direct weg van. Het verhaal begint waar Romeo en Juliette stopte. De families hebben beloofd om de ruzie bij te leggen. Maar na de begrafenissen komt de vete weer opborrelen. De enige manier die de prins van Verona kan bedenken om het op te lossen is een huwelijk tussen de 2 families. Hierop zitten de “huwelijkskandidaten” niet te wachten. Ze willen er alles aan doen om hier onderuit te komen. Maar waar kunnen ze mee beginnen?

 

Ik ben weer zeer benieuwd welk boek de meeste stemmen krijgen. Laat een berichtje achter via facebook, instagram, twitter…. Owv de nieuwe Avg regels heb ik het reageren hieronder uit gezet.

 

 

Advertentie

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: