Wat doe je als 12 maanden hebt om de schuld van je vader af te lossen.l

Deze maand in mijn guilty pleasures een serie die meerdere al gelezen zullen hebben.   De serie Calendar Girl van Audreay Carlan.

Korte inhoud:

Mia Sanders heeft een groot probleem: haar vader heeft zich in de nesten gewerkt en nu moet er een miljoen dollar schuld afgelost worden binnen het jaar.

Gelukkig heeft haar tante een escortbedrijf en wil zij haar wel uit de nood helpen.Als ze bij haar tante gaat werken kan ze deze schuld in een jaar aflossen. Elke maand een nieuwe cliënt met een zeer uiteenlopend profiel: een zakenman, een Franse kunstenaar,…. 1 ding hebben ze gemeen: Ze betalen elk 100 000 dollar voor een maand gezelschap. Sex is een optie ….

Mijn mening

De serie bestaat uit 4 delen waarin elk 3 maanden beschreven staan. Het is een klap in het gezicht van Mia wanneer ze grote van de schulden van haar vader ontdekt. Haar vader belandt met een hersentrauma in het ziekenhuis en Mia is wanhopig. Haar tante biedt haar een oplossing aan: werken voor haar bedrijf.

Het boek is een erotische roman en vanuit dat oogpunt vertel ik er iets meer over. Elke maand gaat Mia naar een andere cliënt en elke maand krijgt dan ook een apart deel. Wat mooi is dat de karakters van de cliënten zo verschillend zijn. Elke man heeft een andere rede om haar in te huren: van gezelschap naar muze tot afleidingsmanoeuvre. Het karakter van de mannen is wel vaak cliché: de honkbalspeler en de romantische Fransman.  Natuurlijk is de erotiek niet ver te zoeken en komt er vaak sex in voor. De optie  sex wordt dan ook meestal wel uitgeoefend.  1 ding moet je Carlan wel nageven: het genot van Mia staat voorop. De opeenvolging van orgasmes maakt het enkel ongeloofwaardig. Door het verschil in de karakters van de mannen en de rede van aanwerving blijf je toch verder lezen. Haar vriendin Gin brengt humor in het verhaal. Zij en Mia hebben een nogal aparte manier van communicatie naar elkaar toe.

Conclusie

Calender girl is een luchtige erotische chicklit. Wanneer je behoefte hebt aan om even weg te zijn van de wereld, te dromen van mooie mannen en erotiek, en je graag clichés leest is dit je serie.

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: