Bullet Journal juni

Ook deze maand laat ik jullie mijn bullet journal zien. Ik ben enkele weken thuis geweest dus ik heb een beetje tijd gehad om ook eens wat video’s op YouTube te bekijken. Meestal kijk ik dan booktube of make-up video’s maar hoe langer hoe meer sluipen er ook creatieve video’s tussen en daar doe je telkens leuke ideeën op. Ook op mijn booktube kanaal is het de bedoeling om voortaan ook af en toe een crea/bullet journal video te plaatsen. Ook een flip through zul je daar de komende maand vinden. Natuurlijk zien jullie dit hier ook. 1x per maand wil ik nog een extra video opnemen en die onderwerpen kunnen sterk verschillen.

Mijn bullet journal van deze maand heeft als thema: paarse bloemen. Ik kwam lavendel tegen en dit vind ik altijd zo lekker ruiken dus de keuze was makkelijk. De opbouw is deze maand anders dan de vorige maanden. Voor de omslag pagina maak ik nu ook gebruik van de linker pagina. Leuke foto’s, experimenteren met zelf te tekenen en een maandkalendertje maken de omslag pagina af. Het toont direct een stuk vrolijker en veel drukker dat wel.

bujoju1

Ook het maandoverzicht is groter geworden en verdeeld over 2 pagina’s. Zo heb ik meer plaats om te schrijven en is er ook nog plaats voor een leuk vlindertje.

bujoju2.jpg

 

Mijn weekoverzicht heb ik dan weer qua opbouw heel simpel gemaakt. Maar ook hier ipv kadertjes te tekenen voor de to do en contact heb ik nu gewerkt met kleur en dat ziet er direct helemaal anders uit.

Ibujoju4

 

Met dit eerste weekoverzicht kwam ik er achter dat ik de lijn waarop ik de dag en datum schreef toch te donker vind dus de volgende week is lichter van kleur. Ook zag ik bij Creachick hoe ze blaadjes inplakte voor extra lijstjes en dat leek me een leuk ideetje voor de wekelijkse huishoudtaken.

bujoju6

Deze week moeten we koffers gaan pakken. Ik begin daar namelijk altijd graag op tijd aan zodat ik op het laatste moment zelf niet moet gaan stressen. Ikzelf ga niet op reis maar mijn dochters wel. Ze gaan enkele weken met papa mee dus er moet veel ingepakt worden.

bujoju5

En dan zitten we alweer bij de laatste week van juni. Dit staat dan ook voor mij in het teken van rapportuitslagen en afscheid nemen van de kinderen.

bujoju8

Ik heb deze maand in ieder geval ontdekt dat ik werken met foto’s leuk vind om mijn bujo mee te versieren. Dus ik ga op zoek naar stickers, nog meer washi tape en veel meer werken met gekleurde blaadjes. Het fleurt de boel direct op. Je bullet journal is een work in progress toch? Welk thema heeft jou maand?

Veel plezier in juni.

An

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: