Personages die zouden kunnen winnen bij The Hunger games

Een hele leuke deze week : Wie zou er hebben kunnen winnen? Wie zet ik tegenover wie in the hunger games? 5 heel sterke karakters en deze waren niet zo moeilijk te vinden.

  1. Gwen Bloom uit Meedogenloos van Scott Bergstrom.                                                           Van een meisje dat over zich heel laat lopen op school evolueert ze naar een dame waar iedereen rekening moet houden. Ik zou ze niet graag in een lege steeg tegenkomen aan het einde van dit deel! Op alle vlakken is ze meedogenloos geworden op de zoektocht naar haar vader. Hebzucht het tweede deel komt deze maand uit. Ik ben zo benieuwd hoe het nu verder gaat!Meedogenloos
  2. Emika uit Warcross van Marie Lu                                                                                       Wat noodzaak allemaal kan doen. En hoe goed en vindingrijk kun je zijn als het nodig is. Weer een kanjer van een dame die uit noodzaak voor onverwachte situaties gezet wordt. Ook dit boek heeft een wedstrijd element en Emika weet gaar vrouwtje te staan.Warcross
  3. Nemesis uit Diabolic van S.J. Kincaid                                                                                   Ok Nemesis is een Diabolic dus geen echt meisje maar toch vrees ik dat juist deze krachten haar zeer ver gaan brengen in de Hungergames. Ze is mega sterk en doet alles om Sydonia te beschermen. Ik ben ook hier zo benieuwd naar het vervolg!TheDiabolic.jpg
  4. Cyra uit Carve the Mark van Veronica Roth                                                                        Zij heeft natuurlijk het voordeel dat ze iemand enkel aan moet raken om heb te laten creperen van de pijn. Maar ja dan moet ze wel bij je kunnen komen tijdens de games. Ook zij heeft een mega sterk karakter en doet alles om haar doel te kunnen bereiken. Een geweldige tegenstander voor de anderen. Het tweede deel is pas uitgekomen The Fade Divide .carve the mark
  5. Nido uit de orde van de Poortwachter van Oli Veyn                                                      Nido is voor mij nu nog geen kanshebber maar als ik zie hoe zij zich al in het eerste deel ontwikkeld heeft als personage is zij binnenkort een dame om rekening mee te houden. Zij doorloopt een training die meedogeloos is. Ze is de slechte van haar groep aan het begin op alle vlakken. Tegen het einde van deel 1 weet ze toch te overleven. Een hele overwinning als je als lokaas gebruikt wordt….de orde

 

Dit waren de 5 personages die elk een kanshebber zijn voor mij in de hungergames. Wie zien jullie hiervan winnen? En kennen je ze allemaal al?

Tot volgende keer bij de volgende Friday Five!

Kijk ook eens bij deze bloggers. Welke personages hebben zij geselecteerd.

NerdyGeekyFanboy

All the Feels

Laurie’s Bookshelfs

Een letter meer graag

Make it personal

Live the booklife

Faeraphel

de Bookgeek

My Thousand Lives

Verhaalverliefd

Bookalicious Journey

My perfect booklife

Craving pages

Leesmeemetmij

fleur-talks

connieboekkies

Lilred

LifeasDalinja

Hebban Young Adult Club

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: