TBR Juni

Ook in juni heb ik wel wat op het programma staan. Ik wil enkele boeken zeker lezen maar mijn doel gaat misschien wel wat hoog zijn. Omdat het nu beter weer is probeer ik ook het wandelen weer wat meer op te pakken en daar gaat ook tijd in zitten. Maar na de wandeling is het leuk om achter de computer of een boek weg te kruipen.

New brave love

Brave new loveDit boek is mijn currently reading. Ik doe namelijk mee aan de blogtour. Dus hiervan komt er in juni nog een recensie online.

Het boek is een verhalenbundel met LTHBQ verhalen. Fijn dat er ook eens een bundel verschijnt hierover. Hoewel het beter zou zijn als dit een evidentie zou zijn.

 

Macht van Kim ten Tusscher

107

Ik moet schuld bekennen. Het heeft even geduurd maar ik heb hem nu besteld. En hij staat dan ook direct voor deze maand op de planning. Ik ben te benieuwd naar het vervolg van Bloed. Voor het verschijnen van het boek heb ik Kim mogen interviewen. Hier lees je meer info.

 

De vervloekte orakelsteen, de boeken van Terra Fabuka van Peter Dewillis

2be8b0987911930cb0f0f414688c983e148b6fe9

Ook naar dit boek kijk ik al enkele maanden uit. Ik ben alleen benieuwd hoe het binnen gaat komen. Het is een boek met kuren. Bij de een begint hij te dansen en bij de ander sluipt hij ervan tussen…. Dit is het derde deel in de boeken van Terra Fabula. Deel 1 en 2 heb ik verslonden dus de verwachtingen zijn hoog gespannen en ook dit boek zal ik niet kunnen laten liggen vrees ik.

 

Paradijsvogels van Nathalie Pagie

de paradijsvogelsBij de bookstoreday heb ik dit boek in overleg met de schrijfster zelf gekocht ( met handtekening). Een literaire thriller dus dat is een goede afwisseling .De boeken zijn afzonderlijk te lezen maar het leven van de journaliste waarover het gaat gaat wel verder in elk van de boeken.

Uitgebroed van Pat Craenbroek

cover_noBackground1-768x1162Ook dit is een literaire thriller  maar een debuut. Na de flyer gelezen te hebben was ik direct nieuwsgierig. Lilith besluit zich voor een trein te gooien. Er wordt om haar getreurd door familie en vrienden. Als snel blijkt dat er meer aan de hand is en dat ze maanden voor haar dood een plan met verstrekkende gevolgen heeft uitgebroed.

6 boeken te gaan deze maand dus. ( kies je mee komt er ook nog bij en je kunt nog altijd laten weten welk boek jij graag zou willen dat ik lees) Dit wordt pittig en ik weet nog niet of ik het haal maar niet geschoten is altijd mis.

Welke boeken staan op jouw lijst voor deze maand? Laat het me zeker weten.

Veel leesplezier.

 

De foto’s van de covers van Macht, de vervloekte orakelsteen en uitgebroed zijn afkomstig van de uitgever. Brave new love en Uitgebroeid zijn recensie-exemplaren waar je deze maand nog meer van gaat lezen. 

 

Advertentie

2 gedachten over “TBR Juni

Voeg uw reactie toe

  1. mooie titel, cover van uitgebroed vind ik geweldig !
    Terra Fabula kijk ik ook naar uit. Maar mag hem pas van mijzelf aanschaffen op Castlefest.
    Heb nml nog zoveel andere boeken liggen…. ( luxe probleem)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: