Update

De laatste weken zijn er geen blogs verschenen. Niet omdat ik een leesdip heb, niet wil schrijven of omdat ik geen inspiratie heb maar….. Ik zit midden in een verhuizing. Begin juli heb ik een brief gekregen dat er mij een huis is toegewezen en of ik snel wilde beslissen of ik op dit aanbod wenste in te gaan. Het codewoord lijkt het woord snel te zijn. 16 juli had ik de sleutel en ik ben nu hele dagen bezig met poetsen, schilderen, in orde maken van alles. Tegen de tijd dat ik stop heb ik geen concentratie meer om te lezen of om te schrijven. Ik ben blij dat ik in bed kan gaan liggen. Gelukkig biedt op dit moment Netflix een oplossing. De serie Suits is mijn manier van ontspannen nu. Deze week en volgende werk ik ook gewoon dus eet ik snel wat er verdwijn dan weer naar het nieuwe huis. Ik krijg gelukkig hulp van familie en vrienden dus moet alles niet alleen doen. Voor bloggen is er nu gewoon even geen tijd. Ik hoop over enkele weken over te kunnen en daarna alles terug te kunnen oppakken. Ik moet toegeven dat ik het wel mis ( hoewel ik ook daar weinig tijd voor heb). Het lijkt al zolang geleden dat ik nog iets gepost heb. Maar over enkele weken is het ergste weer achter de rug. Zitten we in een nieuw huisje en kunnen we volop wennen en kan ik hopelijk snel weer beginnen met lezen en schrijven.

Tot binnenkort!

An

Advertentie

Een gedachte over “Update

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: