Friday five: Boeken die je in 1 zit uitgelezen hebt

Vandaag weer een friday five. Na enkele weken niet geblogd te hebben merk ik dat ik het wel erg mis. Zeker de laatste dagen heb ik weer iets meer ruimte, de schilder- behangwerken zijn grotendeels achter de rug. Dus ga ik vanmorgen voor het werk nog even achter de computer om jullie te vertellen welke boeken ik in 1 zit uitgelezen heb. Nouja echt in 1 zit? Ik heb het tijdskader verruimt naar 1 dag.

Niets om het lijf van Kaat De Kock

nohl

Deze heb ik nog maar pas gelezen. Een aangrijpend verhaal is het zeker. Het kaart een onderwerp aan wat meer bespreekbaar zou moeten zijn. Een mustread voor iedereen die te maken heeft met pubers en eetproblemen. Het verhaal sleept je direct mee. Lees hier meer.

 

Kies voor ons  van Stefanie Van Mol

kvo

Deze is geweldig voor een tijdens de vakantie. Lekker nietsdoen en je onderdompelen in de muziekwereld en romantiek. Ontdaan van de grote glitter en glamour. Lekker aan het zwembad ( mag groot of een voetbadje zijn) even lekker ontspannen en helemaal niets. Hier kan je er verder over lezen.

De stem van de zee van Mara Li

gvdsDit eerste deel van de gave van de Selkie is een dystopisch verhaal in het postapocalyptische Europa. Ook hier als je meer wilt weten….

 

Zo goed als dood van Charlaine Harris

zEigenlijk heb ik verschillende delen van de Trueblood serie in 1 zit uitgelezen. Enkele jaren geleden zijn we naar Egypte geweest voor een zon,zee strand vakantie. En wat doe je daar? Veel lezen. Omdat we van te voren op zoek waren gegaan naar boeken die we alle 3 leuk zouden vinden ( gewicht in de koffers…) kwamen we oa bij deze serie uit. Ook na verschillende delen gelezen te hebben gaan ze niet vervelen. Dus het was een goede keuze!

Kleine moordenaar van Sophia Drenth

kmEcht een geweldige novelle om te lezen. Het is de bronvertelling van de twaalfjarige Rafaël. Klein, fijn en spijtig genoeg zo uit. Hierdoor staan de bloedwetten hoog op mijn wishlist. Ook weer hier om verder te lezen.

Het voelt zo fijn om weer wat te kunnen bloggen dus er volgt zeker nog !

Ik ga zeker even kijken welke boeken anderen in 1 zit uit hebben gelezen. Jij ook ?

NerdyGeekyFanboy

All the Feels

Laurie’s Bookshelfs

Een letter meer graag

Make it personal

Live the booklife

Faeraphel

de Bookgeek

My Thousand Lives

Verhaalverliefd

Bookalicious Journey

My perfect booklife

Craving pages

Leesmeemetmij

fleur-talks

connieboekkies

Lilred

LifeasDalinja

Hebban Young Adult Club

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: