Update 2

Yes !!! We hebben internet. Het heeft eventjes geduurd maar we hebben nu ook in het nieuwe huis wifi. De laptop is gisteren verhuisd en ik kan weer even aan tafel gaan zitten om te bloggen. Wat valt verhuizen met dit weer tegen ! Het gaat in zo’n kleine stukjes. Kan jij tegen deze warmte? Ik dus niet. Het gevolg is dat ik heel slecht slaap, de helft van de tijd met een hoofd als een boei rondloop ( dozen en meubels dragen doet er geen goed aan) en ondertussen is mijn rug weer een puinhoop….. Maar ons nieuw huisje begint wel vorm te krijgen. De eerste boekjes staan weer in mijn woonkamer en in mijn hoofd komt er langzaam weer ruimte voor andere dingen.

Dit weekend toch even een kort intermezzo buiten verhuizen nl Castlefest. Ik ben/was eigenlijk al enorm moe voor we vertrokken maar ik heb er ook enorm van genoten. Dit jaar waren we met 4 mijn 2 dochters, vriend van mijn dochter en ik. Owv reisafstand had ik vorig jaar het volgende bedacht: vrijdag rijden we naar Noordwijk en blijven daar in de stayokay slapen om zo fris en fruitig zaterdagmorgen naar Castlefest te gaan. En dit is een geweldig idee gebleken. Vrijdag moest ik maar tot de middag werken dus we waren nog op tijd in Noordwijk voor een strandwandeling.

Zaterdagmorgen luchtige kleding aan ( dochters waren meer in thema dan ik) en een 7 km rijden tot aan Keukenhof. We werden flink tegengehouden door al de leuke kraampjes. Het was dan ook in de latere middag vooraleer we de academy bereikte.

En hier ging ik tov jou vreselijk de mist in. Moe maar blij dat ik iedereen zag, het warme onthaal van de schrijvers, de leuke gesprekjes ben ik vergeten foto’s te maken.

1-tje is er en dat is mijn eerste irl ontmoeting met Sophia Drenth. Wat vind ik haar schrijfstijl leuk! Haar korte schrijfsels op facebook waarin je al de essentie van een personage leert kennen maar ook in kleine moordenaar en haar verhaal in brave new love : i love it.

Ik hou niet van horror ( heb ik dit jaar ontdekt) en de naam bloedwetten doen je wel zoiets vermoeden maar ik had besloten dat zij wel mee mochten naar het nieuwe huis.

En ja ik had mezelf een boekenban opgelegd. 4 boeken mochten er mee in de auto springen. De bloedwetten en de 2 laatste delen van Ulriach deWaanzinnige ( Atalanta Néhmoura) Op deze laatste boeken ben ik al jaren aan het wachten. Ik had me voorgenomen dat ik deel 5 en 6 pas kocht als 6 uit was en dit is nu het geval.

Maar oei wat is dat moeilijk zeg! Ik heb weer zoveel leuke boeken gezien! De kraam van Zilverspoor was weer een warme douche. Peter van Roermond, Kim ten Tuscher ( ja ik hoop binnenkort te kunnen beginnen met Macht), Cocky van Dijk, Barry, Kelly van der Laan , Arwen Mannens en de nieuwe gezichten waarmee ik even heb gesproken.

Maar ook de hartelijke ontmoetingen met Oli Veyn en Rik Raven de ( voor mij ) bekende Brabanders van dienst.

Owv mijn boekenban ben ik dan maar kaarten en boekeleggers gaan verzamelen. Zo kan ik thuis rustig bekijken welke boeken ik nog bestel/ meebreng van het volgende event.

Voor mij dus weer een zeer geslaagde dag en volgend jaar ben ik weer van de partij! Maar nu weer met mijn hoofd uit de wolken en de voetjes op de grond want er moeten nog heeeeeel veel dozen ingeladen en verhuisd worden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: