Update 3: Ik kan weer lezen!!

Ik ben zo blij. Ik krijg weer een beetje ruimte in mijn hoofd en kan weer af en toe wat lezen! Dumplin’ (Julie Murphy) was een boek dat eerst heel lang op mijn wishlist heeft gestaan. Af en toe bestel ik ook bij Boekenkraam en deze belandde zo in mijn TBR-kast. Juist owv van de lage concentratie wilde ik beginnen met een boek waar ik van mezelf niets moet over schrijven. Gewoon voor de lol zonder verder bedoelingen. Wanneer ik een boek lees van een Nederlandstalige schrijver vind ik dat ik ook daarover een recensie moet schrijven ( ja ik weet het uiteindelijk moet ik niks hier op mijn blog maar dat is mijn insteek om te bloggen) De hype rond Dumplin’ is allang over en daarom een ideaal uitprobeerboek of lezen alweer zou lukken. En…. ik heb hem echt uitgelezen.

Wat ik wel merkte is dat ik zeker nog moeite heb qua concentratie. Heb jij ook soms last van concentratieproblemen? Of gaat het lezen altijd vlot bij je? Dit verhaal is echt een YA is al zijn vormen. Een voller meisje waarvan de moeder de organisatrice is van de lokale missverkiezing en de knappe jongen waarmee ze samenwerkt.. Lekker luchtig om te lezen maar voor mij te luchtig op dit moment. Onderliggend stelt wel een altijd actueel thema goed aan de kaak. Ook ik kamp met overgewicht en dat is soms flink lastig. Probleem is dat ik ook een stresseter ben en dat ik midden in een verhuis een niet zo geweldige combinatie….

Na Castlefest heb ik me voorgenomen om eindelijk in Macht (Kim ten Tusscher) te beginnen. Het boek staat al veel te lang in de wacht! In april is het boek al verschenen en ik schaam me dat ik het nog niet gelezen heb. Maar daar is deze week verandering in gekomen! Ondertussen zit ik op p. 389 vd 480 dus deze gaat deze week wel uit. Het leuke is te voelen dat ik hierin echt verder wil lezen. Als ik even tijd heb lees ik vlug een hoofdstuk tussendoor. Na weer wat opgeruimd te hebben en weer een auto uitgeladen of weer een aantal dingen gaan aanschaffen ben, even op de bank en Macht erbij. Hierover hoop ik dan ook binnenkort een recensie online te zetten.

Samen met het lezen/ bloggen komt er ook weer activiteit op Instagram/Twitter en  Facebook. Nog regelmatig om mijn uitstapjes naar de Ikea en de verhuisdrama. Vandaag ook eerste Youtube video gekeken ook daar heb ik nog veel in te halen. Ook dat mis ik …. Wat vooral leuk is om te ontdekken is dat ik het mis. Je komt in een flow en er komt telkens bij omdat dit of dat ook leuk lijkt. De trein is gestart en bolt steeds sneller. Door nu even de trein te hebben moeten laten stoppen kan ik ook even de balans opmaken. Wil ik dit nog steeds echt? En wat wil ik er mee? Wil ik dit allemaal blijven doen? En hoe vaak wat? Daarover moet ik nog even nadenken. Ik heb me nu geen planning voorop gesteld. Ik blog wanneer ik zin en tijd heb. Ik lees wanneer ik eraan toe ben en heb geen vaste planning. Misschien gaat dat de eerste maanden nog zo blijven… Ik weet het nog niet. Tijd zal het leren en je ziet op verschillende kanalen gewoon van alles verschijnen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: