Friday Five: boeken die op mijn wishlist staan

Oo, oo, oo…. Deze is makkelijk en moeilijk. Ieder van ons lezers heeft een wishlist die langer is dan 5 boeken… Dus de moeilijkheid van vandaag is een selectie te maken van 5…

Als eerste staat er serie op mijn lijst. Deze staat er al het langste op maar omdat ik hem al gelezen heb en ik hem gewoon voor de heb in mijn boekenkast wil blijft hij telkens op mijn lijstje staan. Ik hoop hem nog een keer in de kringwinkel of ergens anders tegen te komen als geheel voor een schappelijke prijs… Maar deze komt echt ooit in mijn boekenkast! En dan ook nog in hardcover in deze editie…..

9789024528257-de-ongeschreven-wet-l-LQ-f

Het volgende boek speelt zich af in een drakenwereld. Van de eerste 3 delen heb ik echt ongelooflijk genoten en dit deel staat ook te schitteren op mijn wishlist. Deze is gewoon een must-have en binnen nu en enkele maanden weet ik zeker dat je hem in mijn boekenkast gaat zien !

Voorkant-Een-Onbreekbare-Band-klein

Deze trilogie staat ook al enige tijd op mijn verlanglijstje: The Darkest Minds. De film speelt al in de zalen en ik wil hem echt heel graag lezen. Een tijdje geleden zag ik hem voorbij komen bij boekenkraam en legde ik heb in mijn mandje. Bij het afrekenen bleek ik hem niet te kunnen bestellen….. Nu wordt het dus nog even wachten.

overlevenden

Ook naar de serie van Kelly van der Laan kijk ik al een tijdje. Een heel leuke auteur en ik ben mega benieuwd naar haar boeken. Ze komen dan ook steeds hoger te staan op mijn lijstje. Pas geleden is Vuur en vergankelijkheid uitgekomen van haar. Toch wil ik met deze trilogie van haar beginnen.

stof en schitteringen

En zo moeilijk want zo komen we al aan de laatste die ik vandaag kan noemen.Een boek uit de lijst die in mijn hoofd zit, het zijn er zo veel …..

Dit boek noem ik al laatste maar zoals het spreekwoord zegt: de laatste zullen de eerste zijn. 13 oktober ga ik naar de Fantasybeurs in Rijswijk en 1 boek gaat zeker mee terug:

reflectie-geel-2-658x1024

Door mijn oudste dochter ben ik verslaaft geraakt aan zijn boeken. Dit is er zo eentje: van deze auteur koop ik eerst en den dan pas na! De vorige boeken vond ik zo geweldig en deze beloofd al even fenomenaal te worden!

5 boeken uit een hele lijst, eigenlijk is het veel te moeilijk om er 5 te kiezen.

Wil je nog meer ideeën opdoen? Klik dan zeker door naar volgende bloggers. Ook zij vertellen vandaag welke boeken op hun wishlist staan.

NerdyGeekyFanboy

All the Feels

Laurie’s Bookshelfs

Een letter meer graag

Make it personal

Live the booklife

Faeraphel

de Bookgeek

My Thousand Lives

Verhaalverliefd

Bookalicious Journey

My perfect booklife

Craving pages

Leesmeemetmij

fleur-talks

connieboekkies

Lilred

LifeasDalinja

Hebban Young Adult Club

Advertentie

2 gedachten over “Friday Five: boeken die op mijn wishlist staan

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: