Boekenbuit van de boekenbeurs

Beter laat dan nooit zeker? De afgelopen weken waren er andere prioriteiten met als belangrijkste de gezondheid van mijn vader. Gelukkig is het tij gekeerd, zijn we in het eindstation van de achtbaan aangekomen en zijn we flink aan het bekomen. Het belangrijkste na deze hele achtbaan is dat hij terug gezond is.

Gelukkig voel ik me altijd beter als ik niet op het laatste moment een blog moet schrijven dus er stonden er enkele klaar. En nog een grote geluk: ons gepland bezoek aan de boekenbeurs kon toch doorgaan. Even een mineur om mee te starten, ik mag niet met mijn auto Antwerpen in dus mocht ik de auto van mijn zus lenen ( dan kon zij ook mee ) en ik had haar brievenbus niet gezien…… **bloos, schaam** voor we vertrokken had haar auto enkele krassen bij….

Door een overvol hoofd heb ik er dan ook niet heel de tijd bij stil gestaan om foto’s te nemen en dus krijg je nu een overzicht van mijn boekenbuit. Ik heb me echt heel erg ingehouden ( ja die auto moest ook nog gerepareerd worden).

WIl

Wildcard door Marie Lu

Met warcross heeft ze me zo weten te veroveren dat ik voor ik naar de beurs ging al wist dat deze mee terug kwam. Het Warcross-kampioenschap is nu voorbij. Na die levensgevaarlijke ervaring en de ontdekking over wat Hideo nu werkelijk van plan is, is Emika vastbesloten om hier een einde aan te maken.

Fandom door Anna Day

De blur : Een opwindende leeservaring over de wereld van cosplay. Dit is een open deur intrappen. Daarbij pakte mijn dochter hem ook nog eens direct op en op sommige boeken kan ik nu eenmaal geen nee zeggen. Als het zich dan nog in de wereld van cosplay en comic con afspeelt, ja …..

blu

Bluf! de kunst van het veinzen door Adam Soboczynski

Bij Bookspot kreeg iedereen een boek die zich inschreef voor een nieuwsbrief. Ook al is dit een onlineverkoper dan nog kan het geen kwaad om me hiervoor in te schrijven. Daarbij is dit boek een reuze meevaller. Hij lijkt me gewoon grappig om te lezen. Ja want hoe gedraag je je bv als je wordt betrapt tijdens een intieme, overspelige situatie?

Marionet door Daniel Cole

Een tijdje geleden ben ik regelmatig verrast door lege tijd zonder boek. Ragdoll vond ik daarbij een geweldige cover hebben en ook Marionet wil ik graag lezen. Bij VBK hadden ze de dwarsligger van deze laatste. Dus ideaal :

  • ik wil een boek van hem lezen
  • past in mijn tas
  • is handig om in verschillende situaties vast te houden
  • en een thriller ( die ik misschien toch terug wat meer wil gaan lezen)

co.jpg

Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover

Ik heb al eens de vraag gelnceerd wie ik zou moeten lezen als ik kennis wil maken met New Adult. En verschillende keren hoor ik dan de loftrompetten schallen over Colleen Hoover dus… 6 verschillende boeken in mijn handen gehad, gewikt en gewogen, achterkanten gelezen en laten lezen en besloten dat onvoorwaardelijk mijn eerste Colleen Hoover wordt. Hoop met met mee dat het de goede keuze was ….

Truth or dance door Chinouck Thijssen

Ook dit boek was geen vraag. Ik heb speciaal gewacht tot de boekenbeurs omdat ik wist dat Chinouck er dan ook was. Een thriller in de balletwereld, iet 1 boek maar 3 boeken lang. Het intro is al zo ….. Dus ja wat kan ik er nog meer van zeggen ( in de tas).

combi2

Onsterfelijk door Jessica Khoury

Bij aankoop van 2 young adult boeken kregen we deze erbij. Even de achtkant gelezen en mmm ja deze gaat vol overtuiging mijn TRBkast in. Een scifiboek aan de voet van een oerwoud.

Het onmogelijke leven door Kate Scelsa

De titel, de cover en het onderwerpen triggeren mijn dochter. Dit boek heeft zij gekocht. Een boek over ingewikkelde liefde en vriendschappen die je leven kunnen veranderen.Tieners die zoekende zijn met elk hun eigen problemen.

combi.jpg

Wie is nou normaal door Lisa Williamson

Een hartveroverend verhaal over een jongen die een meisje wil zijn. Wat voor inpakt heeft dit op je? Hoe ga je ermee om? Een boek over transgender zijn. Hierdoor een boek dat ik absoluut zeker wil lezen.

What if door Randall Munroe

Serieuze wetenschappelijke antwoorden op absurde hypothetische vragen zoals hoesnel kan je over een verkeersdrempel rijden en leven? Hoeveel legoblokjes heb je nog om een brug te bouwen van Londen naar New York zodat deze  toch nog verkeer kan dragen.

Reverse Mathematics door John Stillwell

Ook dit is een boek voor mijn dochter. Zij volgt een richting met veel wiskunde en was direct gecharmeerd door dit boek. Dat hij in het Engels is vindt ze enkel maar leuk. Ik begrijp niets van de inhoud maar zij begon vol vuur hierover te vertellen. Het is een uitgave van Princeton dus ja dat is natuurlijk leermateriaal….

En zo zie je maar dat je nooit zonder boeken naar huis kunt als je naar de boekenbeurs gaat. Maarja als boekenwormpje vind ik dat natuurlijk helemaal niet erg.

Welk boek van deze stapel zou jij nog willen lezen?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: