Teveel leuke boeken

Ja hoor ik heb weer een probleem…. Het probleem dat wij boekenwormen zo vaak hebben. Teveel leuke boeken die ik wil lezen komen de komende tijd uit en mijn leestijd is beperkt. En ik moet toegeven dat ik soms dat laatste even uit het oog verlies. En dan ….. dan wordt het stapeltje voor de komende maanden opeens een stukje groter. Vandaag gun ik jullie al even een blik naar de boeken die ik in maart ga lezen…

De Royals, gevaar van Erin Watt

Deel 5 alweer in deze serie. Ik verslind deze echt allemaal! Soms is het een voordeel dat je een boek niet direct koopt. Bij deze was dat het geval. Doordat ik het 4de deel niet direct in de boekhandel zag liggen ( ik begrijp echt niet waarom ze ze niet in voorraad hebben) heb ik hem pas maanden later gekocht en kwam toen vrij snel tot de ontdekking dat deel 5 ook al bijna uitkwam. Dus…. nu kan ik even doorlezen Even flink onderdompelen in de Royals.

Deze achterflap bevat spoilers dus als je de vorige delen niet gelezen hebt, sla deze dan over.

Het leven van Hartley staat op zijn kop sinds ze Easton Royal heeft ontmoet. Hij is onweerstaanbaar, maar ook een losbol en een gevaarlijke charmeur. Wanneer Hartley per ongeluk een van de Royal-Broers aanrijdt en haar geheugen kwijtraakt, durft ze niemand meer te vertrouwen. Instinctief weet ze dat Easton slecht voor haar is, tegelijkertijd is hij de enige die haar serieus neemt. Terwijl Easton hoopt dat ze haar geheugen terugkrijgt, raakt Harvey ervan overtuigd dat je zommige dingen maar beter kunt vergeten

Het kwaad in jou van Karen Rose

Telkens als ik een boek van haar zie liggen kijk ik er toch 2 keer naar en toch neem ik hem niet mee. Maar daar breng ik deze maand verandering in. Deze maand ga ik het boek het kwaad van jou lezen. Lekker vol van spanning en romantiek

Clay Maynard spoort vermiste kinderen op, maar zijn eigen dochter Taylor is door haar moeder jarenlang bij hem weggehouden. Al sinds haar jeugd heeft haar moeder aan Taylor verteld dat haar vader een monster is, maar nu ze hem eindelijk ontmoet kan ze dat beeld bijstellen. Terwijl Taylor werkt als therapeut en eindelijk nieuwe vriendschappen en familiebanden durft aan te gaan, ligt er een gevaar op de loer. Een gevaar dat duisterder en bedreigender is dan iedereen kan vermoeden….

Meester Dood van Maes en Wade

Ook het volgende boek is een thriller maar een van Vlaamse bodem. En dan wordt het altijd nog interessanter voor me hè. Dus de vraag voor deze is : onder de dekens of lekker in het zonnetje in maart?

Na de zaak Pan worstelt wetsdokter Tom Beckx meer dan ooit met zichzelf en zijn duistere verleden. Als hem van hogerhand psychiatrische hulp wordt opgedrongen, is hij hier hoegenaamd niet blij me. Door het graven in zijn verleden lijkt hij de grip op het heden te verliezen. Hierdoor is zijn blik vertroebeld en ziet hij geen partoon in een aantal moorden die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben.

Het laatste geschenk van Pauline Hoffmann van Carmen Romero Dorr

Langzaamaan begin ik ook hoe langer hoe meer buiten mijn comfortzone te lezen. Zo eens voor de afwisseling en in dit kader ook dit boek. Het verleden interesseert me wel en daarom even een uitstap naar Berlijn. Het is steeds eens ontdekken…

Berlijn 2016. Alicia heeft altijd een goede band gehad met haar grootmoeder Paulina Hoffmann. Wanneer zij overlijdt, erft Alicia een appartement in Berlijn dat Paulina in het geheim heeft gekocht. Paulina woonde er als jong kind, toen de nazi’s in Duitsland de dienst uitmaakte. Haar beste vriendinnetje was joods, maar hun vriendschap werd al snel verboden door beide ouders. De verschrikkingen namen vanaf dat moment alleen maar toe, en de rest van Paulina’s leven werd erdoor getekend.

Alicia besluit naar Berlijn af te reizen; misschien heeft Paulina een boodschap voor haar achtergelaten; Want waarom heeft juist zij het appartement geërfd?

Deze 4 boeken staan als eerste op mijn lijstje om te lezen. In de loop van de volgende weken zal ik jullie zeker weten te vertellen wat ik van ervan vond.

Staat er een van deze boeken ook op jullie leeslijst? Laat het me dan vooral weten.

 

 

Advertentie

Een gedachte over “Teveel leuke boeken

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: