Friday Five: Schrijvers waar je minimaal 5 boeken van hebt gelezen

Oei oei dacht ik in eerste instantie. Van welke schrijver heb ik er zoveel gelezen. Ik kwam er meerder tegen met 4 waarvan een 5de heel welkom zou zijn. Ook eentje waarvan deel 5 en 6 nog in mijn te lezen kast staan ( dus die mag er in de toekomst nog bij). En een serie staat nog bijna compleet in mijn boekenkast van te lezen en dat zijn in totaal meer dan 10 delen! Maar het is gelukt! Niet alle series heb ik zelf. Twee heb ik geleend van mijn zus en een heb ik boek per boek geleend van de bieb. Maar degene die me al langer volgen weten dat ik heel deze serie ooit echt in de gele vorm ga aanschaffen om te pronken in mijn boekenkast en te herlezen!

Zullen we in leeftijd opklimmen?

Het Drakenmeisje van Licia Troisi

In mijn zoektocht naar boeken om mijn kinderen aan het lezen te krijgen kwam ik deze prachtige covers tegen. Nog steeds als ik ze zo naast elkaar leg kan ik ervan genieten. En de boeken zelf ? Daar heb ik ook van genoten!

Harry Potter van J.K. Rowling

Ja wie heeft die nu niet gelezen? Jaren geleden hebben we jaar per jaar gewacht op het nieuwe deel. Alle films heb ik natuurlijk ook gezien. Mijn zus was een grotere fan dus die kocht alle boeken en ik mocht ze na haar lezen. Enkel deze 3 delen staan bij mezelf in de boekenkast ( weer iets met kinderen laten lezen….. )

Terry Goodkind

Het begon met de wetten van de magie ( dikke pillen), de omen machine en nu de serie van de kronieken van Nicci. Blijkbaar komen die laatste ook in hardcover dus op het tweede deel wacht ik nu nog even. Echt mijn liefde voor fantasy heeft daarmee een vlucht genomen ! Maar ze staan dus spijtig genoeg nog niet in mijn eigen boekenkast. Gelukkig was daar de Bieb!

Raymond Feist

De serie die ik stukje bij beetje uit de boekenkast van mijn zus heb ontvoerd. Ook dit is ondertussen een mega serie en ik heb de meeste ervan ondertussen gelezen. En hij blijft je boeien. Juist omdat er telkens delen zijn van andere werelden, een personage dat een eigen boek krijgt en verder wordt uitgediept, andere invalshoeken…. Echt top

Kim ten Tusscher

Zij heeft ondertussen 7 boeken op haar naam staan waarvan ik er 5 gelezen heb. In april verschijnt haar 8ste titel VUUR het derde boek van haar laatste vierluik. Ook haar wereld is een genieten. De eerste 2 boeken staan nog op mijn verlanglijst en die komen er ooit ook nog zeker maar eerst verlangend wachten naar Vuur!

 

Natuurlijk zijn er nog meer schrijvers waarvan ik 5 boeken gelezen heb. Maar deze springen er voor mij uit. Marissa Meyer is er met de Lunar Chronicals een en de boeken van Atalanta Nemoura had ik er ook wel bij willen zetten maar die staan dus nog in mijn te lezen kast… Heb jij ook een schrijver waarvan jij meer dan 5 boeken gelezen hebt? Laat het me dan zeker weten.

Liefs,

An

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: