TBR April

April beloofd ook weer een hele leuke leesmaand te worden.

Kies voor altijd van Stefanie van Mol

52973968_2238306973092248_1949207393313226752_n

De aftrap wordt gegeven met het nieuwe deel van Stefanie van Mol: Kies voor altijd. Een New Adult boek in de full Moon serie. Weer een ander lid van deze band die ik beter ga leren kennen. Ik heb niet veel tijd om deze te lezen want de recensie komt snel omdat ik meedoe met de blogtour. Ik kijk er al naar uit!

1000 nachten van Sophia Drenth

Ook hiervan komt een blogtour waar ik aan mag deelnemen. Sophia heeft ons de afgelopen maanden zo nieuwsgierig gemaakt naar het leven van Madame. Ze leefde in een omgeving van weelderige jurken, nukkige keuren en er was soms zelfs Ben & Jerry’s nodig zodat mevr haar verhaal verder zou vertellen. Telkens was het een hilarisch om haar stukjes te lezen. Nu ben ik dan ook geweldig benieuwd naar wat Madame Sophia allemaal verteld heeft. Ze zou een novelle worden maar is uitgegroeid tot een eigen roman.

Vuur van Kim te Tusscher

In april komt ook dit boek uit. Ik had er zo graag bij geweest 16 maart in Utrecht. Een lunch waarbij Kim al stukjes van de sluier zou onthullen. Leuke gadget ed die bij vuur horen. Spijtig genoeg kon ik er niet bij zijn. Maar hij staat op mijn TBR voor april (ik moet hem nog wel eerst aangeschaft krijgen ) Kim de bestelling komt dus nog.

Vuur is het derde deel van het vierluik van de vertellingen van de ondergang. De delen zijn niet los te lezen dus voor je hieraan begint lees je ook best Bloed en Macht. Maar het is zeker de moeite!

De Weerling : Choas van Christopher C.Petersen

Het eerste deel Vlucht heb ik pas gelezen en ben nu ontzettend benieuwd hoe het verder gaat! Het eerste deel stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje en als deel 2 dan uitkomt ….. ja dan moet je toch bij deel 1 beginnen. Dus ook deze maand staat deze hoog op het lijstje.

Welke boeken staan bij jouw op het programma? Ga je je TBR van deze maand halen of is het te hoog gegrepen? Of heb je geen planning om te lezen? Het gaat er natuurlijk toch vooral om dat het leuk is he.

Liefs ,

An

 

 

 

Advertentie

4 gedachten over “TBR April

Voeg uw reactie toe

  1. Madam was veel te snel uit.. ik doe op 23 april mee met blogtour dus dat duurt nog wel even voor ik kan ventileren wat ik van het verhaal mocht vinden…
    De boeken van ‘de weerling ‘ liggen op mijn stapel voor april. In totaal liggen er 8 recensie exemplaren op die stapel maar dat moet lukken. Ik heb in april een weekje vrij en deze week ook weinig werk-verplichtingen… best wel lekker, ondanks de tentamens veel vrije tijd…

    Like

  2. @conniesboekkies ja Madame is echt een verhaal apart ☺️. In alle opzichten en ook van mijn kant: Misschien moet ze toch maar een aparte reeks krijgen binnen de bloedwetten 😉. Ideetje voor Sophia?
    Leuk dat je een weekje vrij hebt in april! Hopen dat dan ook het zonnetje schijnt zodat je daarin kunt genieten van je boeken! Liefs, An

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: