Kies

Kies voor altijd van Stefanie van Mol

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Aantal pagina’s: 270

ISBN: 9789492585332

Achterflap

Iedereen van wie Mike houdt, gaat dood

Mike verloor zijn broer en zijn geliefde in een vreselijk auto-ongeval. Het was zo verschrikkelijk moeilijk om door te gaan met zijn leven, dat hij gezworen had nooit meer verliefd te worden. Want mensen van wie hij houdt? Die gaan dood. Door hem. Maar toen kwam zij in beeld, en zijn hele leven veranderde.

Karen wil meer

Karen had een zware dag achter de rug, toen ze na een wilde nacht bij Mike in bed belandde. Het was de bedoeling dat het eenmalig zou zijn, maar de aanrekkingskracht tussen hen was zo groot dat ze niet anders kon dan op Mike verliefd worden. Maar hij blijft haar op een afstand houden, zonder dat ze weet waarom.

Is hun liefde groot genoeg om alle obstakels te overwinnen?

Mijn mening

Voor de laatste keer een boek uit de Full Moon-serie. Vandaag mag ik als eerste deelnemen aan deze blogtour.  Deze serie volgen we in elk deel (buiten deel 1 en 2) telkens een ander lid van de band en zijn liefdesleven. De delen volgen elkaar op maar waren best nog apart te lezen. Dit is bij het laatste deel niet het geval. Het is duidelijk het einde van de serie en vertelt het verhaal van Mike en Karen door de vele jaren heen. Van Mol heeft gekozen om een combinatie te maken van verschillende tijdsblokken. Heden, de 18 jarige Mike, 8 jaar geleden en 3 jaar geleden. Omdat Karen de beste vriendin is van Camille is de tijdlijn overlappend met de eerste delen. Uiteindelijk is het een samenkomst van alle vorige delen en wordt er veel naar terug verwezen.

Ook dit deel is ontspannend om te lezen. Het liefst lui in de zon met een lekker glaasje drinken erbij. Gewoon even genieten. En ook aan deze liefde gaat grote drama vooraf. Niet enkel in het verleden maar ook in het heden. Drama is misschien niet het goede woord omdat het verhaal begint met de bevrijding van de dames. Ze zijn ontvoerd door de vroegere manager Joe en Mike wordt daarbij neergeschoten….. daarna maakt het verhaal een sprong naar de 18d verjaardag van Mike. De dag die zijn hele verdere leven veranderde, zorgde dat hij bij Full Moon terechtkwam en een trauma veroorzaakte voor de rest van zijn leven.

Spanning, liefde en erotische scenes wisselen elkaar dan ook af.

Conclusie

Kies voor altijd is wat ik ervan verwacht had. Spannend, vol liefde en seksuele lusten. Een samenkomen en afsluiten van alle vorige delen.

Advertentie

Een gedachte over “Kies

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: