Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil

Mijn afgelopen maanden waren zoals de gezegdes van het weer. Ik vloog op allerlei verschillende vlakken verschillende kanten op. Was doodmoe en kon me soms niet veroorloven om even rust te nemen. Ik ben niet ziek maar even flink door elkaar geschud. Natuurlijk heeft dat gevolgen. Een gevolg is dat ik absoluut niet zoveel heb kunnen lezen dan ik gehoopt had en bloggen lukte nog minder. Een goudvis had op sommige momenten meer concentratie dan ik buiten mijn werkuren. Gelukkig werk ik geregeld flink vooruit dus kon het ook even iets minder.

In mei leggen alle vogels hun ei. Ik hoop dat ik dat deze maand ook weer beter ga kunnen. Hoewel ik precies in een leesdip geraak. ik moet op zoek naar mijn concentratie. Als je hem vind wil je hem dan terug richting mij sturen aub? Gelukkig kom ik nu in wat rustiger vaarwater. Kan ik hopelijk wat bekomen en kom dan ook weer meer tot lezen en bloggen toe.

Natuurlijk kijk ik in mei uit naar een aantal boeken om te lezen:

Upgrade van Lara Reims

 

53110608_814975415523023_4150014846999461888_n

Deze staat als eerste op het programma. Ik mag meedoen met de blogtour dus 13 mei verschijnt mijn recensie online. Chinouk Thijssen schrijft alvast op de cover: “Verslavend goed debuut dat smaakt naar meer” dus dat beloofd. Hou deze blogpost in de gaten want er zit nog een kleine verrassing bij.

De secretaresse van Renee Knight

300705-knight-de secretaresse-rgb-dc4821-original-1547210008

Later dan gehoopt maar deze maand wil ik echt ook wel genieten van een literaire thriller. Want wie kan de gevaarlijkste vrouw van het kantoor worden? Zij hoort en ziet alles maar houdt meestal haar mond. Niet de vrouw die je tegen je in het harnas wil jagen.

Onbegrensd van Anja Maas

Onbegrensd.110519

Ja deze komt er ook aan. De boeklancering is op 11 mei tijdens boek 10 van Godijn publishing. Hij beloofd helemaal anders te worden dan Maalstroom. Daar heb ik van genoten dus die wil ik deze maand ook zeker lezen.

Schaduwkoningin van Garvin Pouw

SchaduwKoningin_1

Tijdens boek 10 komt ook het volgende boek van hem uit: Schimenstorm. Een tijdje geleden kocht ik dit boek en hij staat al weer veel te lang in mijn te lezen kast dus ook deze wil ik deze maand verhuizen naar mijn gelezen kast zodat ik met een goed gevoel het volgende deel vast kan nemen.

Hopelijk komen er nog enkele boeken bij deze maand. Ik ben zeer benieuwd naar de boeken van Godijn 11 mei. En ik hoorde pas dat het tweede deel van de orde van de Poortwachters van Oli Veyn ook deze maand verschijnt. Of ik hem ga kunnen lezen deze maand weet ik niet maar ik weet wel zeker dat hij in mijn te lezen kast komt te staan ….

Welk boek wil jij deze maand lezen? Heb jij een grote te lezen stapel of ook een kast net als ik? Vertel het me hieronder.

 

Liefs,

An

 

De foto’s van de covers zijn afkomstig van de site van de desbetreffende uitgeverijen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: