Juni Godijn Publishing maand en BBreadathon

Ik ga voor iets nieuws deze maand. Na boek 10 heb ik nl een heel leuk stapeltje boeken gekregen van Elly Godijn. En ik had schaduwkoningin van Garvin nog in mijn TBRboekenkast staan dus heb ik besloten dat juni een Godijnmaand wordt. Is weer eens iets anders. Het leuke is dat er verschillende genres in zitten. Natuurlijk fantasy ( duh) maar ook thriller en new adult. In een vorige blog heb ik het pakketje al met jullie gedeeld. En hier ga ik deze maand ten volle van genieten!

Daarbij ontdekte ik woensdagavond dat Blossombooks weer een read-a-thon organiseert. Natuurlijk heb ik me daar direct op ingeschreven. Ook hiervan komt een kort verslagje hoor.

In juni heb ik ook nog een weekje vakantie en ga ik er een paar dagen tussenuit. Lekker naar het noorden ( hmmmm center parcs in Zeewolde is voor mij al noordelijk) en natuurlijk gaan er dan boekjes mee. Als iemand zin heeft om eens koffie te drinken daar, laat je het maar weten ;-). Of als je daar in de buurt een leuke boekenwinkel weet…. Die info is zeker zeeeeer welkom.

Ik kijk dus echt uit naar deze maand. Lekker ontspannen, lezen en genieten nu het zonnetje nog.

 

Liefs, An

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: