Wederzijds verlangen

Wederzijds verlangen van Oli Veyn

Uitgeverij: Godijn Publishing

Aantal Pagina’: 113

ISBN: 9789492115829

Achterflap

Dindi zit op het verkeerde feest, haar vriend Rens laat haar alleen voor Blondie en ze zit opgescheept met enge Jaap die steeds met haar wil dansen. Door Gijs, de woest aantrekkelijke jongen met gangsterhoed, wordt het toch nog een leuke avond, die anders eindigt dan ze had verwacht.

Mijn mening

Wederzijds verlangen is het eerste Godijntje dat uitgebracht wordt. In dit geval een feelgood verhaal geschreven door Oli Veyn.

Wederzijds verlangen is een highschool verhaal in Nederlandse setting. Geen prom maar een personeelsfeest van de plaatselijke super. Dindi mag als vriendin met Rens mee. Enkele maanden hebben ze al verkering maar waarom ze bij elkaar blijven is voor haar vriendin een raadsel. Maarja het kussen is lekker….

Wederzijds verlangen is een verhaal dat enkel tijdens die periode van je leven zo levensecht kan zijn. Het niet goede vriendje, de jongen die jij helemaal niet ziet zitten maar hij jou wel en een jongen waarbij de vonk direct overslaat en …. het o zo foute personeelsfeest. Wie heeft het nooit meegemaakt?

Veyn beschrijft het levensecht. De onzekerheid en het weten dat dit niet de goede jongen voor je is. Dan de eerste blik op Gijs en het vuur dat overslaat. Het verdere verloop is voorspelbaar maar het blijft leuk om te lezen.

Het leuke is ook dat je het boekje overal mee naar toe kunt nemen owv het formaat. Als je eens langere tijd een treinreis voor de boeg hebt is het ideaal. Je stopt het zo in je tas. Enkel wel alert blijven wanneer je moet uitstappen anders kan je hem wel eens missen.

Conclusie

Wederzijds verlangen is een leuk tussendoortje. Wanneer je even wil wegvluchten van het dagelijkse en wil genieten van een liefdesverhaal is het ideaal.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: