Love romance

Fantasy dat is het uitgangspunt van Boekenvirus maar afgelopen jaar is er toch wat romance in geslopen. Niet veel maar af en toe. Misschien omdat er langzaam ik over het muurtje durf te kijken 😉 en toch al eens aan een vleugje romantiek terug durf te denken. In eerste instantie natuurlijk in boeken, daar merkt niemand iets van en ja, daar kun je even lekker bij wegdromen. Daarom even een herhaling tegen Valentijn van de boeken met een klein of groot vleugje romantiek van 2019

De Royals van Erin Watt

img_0945

Ik blijf het een geweldige serie vinden. De liefdesperikelen van de gebroeders Royal en hun stiefzus Ella.Echt wel NA dus met enkele pittigere scenes. De boeken lezen zo vlot dan ze uit zijn voor je er erg in hebt.

De Full Moon serie van Stefanie van Mol

 

20190414_1900421926518436072987777.jpg

Ik weet nog dat ik na het lezen van het eerste deel er toch even over moest nadenken. Veel NA had ik op dat moment nog niet gelezen. Ondertussen heb ik alle delen met overtuiging in mijn kast staan. Toen in 2019 het laatste deel uitkwam was ik allang om. Lekker zwijmelen bij telkens een ander bandlid en toch blijft het elkaar chronologisch opvolgen.

Daar gaat de bruid van Kaat de Kock

20190519_1249087265540812697691339.jpg

Daar gaat de bruid heeft me laten lachen en heeft me ontroerd. Het zou zo maar een realiteit van iemand kunnen zijn. De Kock heeft me vooral laten genieten.

Mijn belofte aan jou van Colleen Hoover

20190629_132814.jpg

Sinds ik Colleen Hoover ontdekt heb….. En meer moet ik voor vele waarschijnlijk niet meer zeggen. Hoover weet romantiek en toch belangrijke thema’s in haar boeken weer te geven zodat je er alleen maar van kan smullen. Ondertussen ga ik met haar mijn Engels ook wat opvijzelen ;-).

Een man op maat van Elisabeth Vincke

20190926_200658.jpg

De titel spreekt alvast tot de verbeelding en de romantiek? Dat is waar Simon naar op zoek is. Dit wil hij vinden. Maar hoever gaat hij er in? Romantiek met ook het donkerdere kantje. Maar als je deze vastpakt op Valentijnsdag heb je hem op 15 februari zeker uit. Gelukkig is dat een zaterdag.

En als laatste het op en top niet te vergeten boek uit de geschiedenis met de meest romantische mister Darcy…. Of course op Valentijn mogen hij en Elisabeth niet vergeten worden….

20190825_090604.jpg

Veel leesplezier en geniet van Valentijn. Er zijn zoveel prinsen op het witte paard te vinden, je moet enkel maar het goede boek vastpakken ;-).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: