Nieuwe boeken in februari

En ja de trend heeft zich deze maand verder gezet. Opeens liggen er weer boeken in mijn winkelwagentje, kom ik de Kruidvat niet voorbij zonder even tussen de boeken te kijken en sta ik tijdens een wandelingetje ook weer in de Bruna. Zie hier het resultaat van de maand februari. En het leukste is dan nog dan het lezen ook weer lukt. 🙂

Koning van Katoren van Jan TerlouwJeugdsentiment tot en met, een van de boeken die mijn leesliefde heeft getriggerd. En als dat boek dan 2 euro kost dan moet het in mijn boekenkast. Wat ik pas geleden ontdekt heb is dat de film ook op Netflix staat. En als je dan die ontdekt voor je het boek hebt dan ben je een avondje kwijt met het kijken van een film ipv een lezen van een boek.Dus voor wie een boek zoekt voor een tiener is Koning van Katoren het geef een boek cadeau!

Stouter – ondenkbaar van Chritina LaurenDeze guilty Pleasure vond ik bij de Kruidvat. In het kader van verruiming van mijn leeshorizon leek het mij een leuke ;-). Een boekje om lekker in bed te lezen wanneer de ene storm na de andere passeert. Met een kaarsje aan en een glaasje drinken er bij. Met die foto op de cover houdt mij dan in ieder geval een adonis gezelschap….

Rio Grande/ Ijsengel van Nathalie PagieNa het lezen van De pardijsvogels en Casa familia was ik nog niet aan de volgende delen van Pagie toegekomen. Deze maand kwam ik ze op het juiste moment tegen en waren zij een van de boeken die opeens onverklaarbaar in mijn winkelwagentje lagen. Spooky dat boeken dat zomaar kunnen. Maar ik ben er wel blij mee. De spanning is dus wel verzekerd…De weg naar mezelf van Nora MonsecourAl maanden kijk ik uit naar dit boek maar neem het telkens nog niet mee. Het staat al lang op mijn lijst van boeken die ik nog absoluut wil en van mezelf moet lezen. De film girl hebben we hier met z’n allen gaan kijken. Nu het verhaal geschreven door Nora zelf. Nora is namelijk geboren als Aron…. Een inzicht in het hoofd van een jongere die strijd met de maatschappij omdat zij als hij geboren is.Deze maand heb ik ook 3 recensie-exemplaren toegestuurd gekregen. Ik ben hier heel selectief in op dit moment. Voor 2 van hen doe ik mee aan een blogtour. Altijd leuk …

Ordo Entia- Opstand van Esmeralda van BelleOpstand is het tweede deel van Ordo Entia. Wat ik van het eerste deel vond kun je hier lezen. Als afwisseling deze maand dus ook Young adult urban fantasy. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe het verder gaat.

Winteruren van Filip BastienDe eerste blogtour ging over Winteruren. Een verhaal over de wereldoorlogen, de wereldexpositie en de koude oorlog. Winteruren as de winnaar van de Indie Award 2018 en nu heruitgegeven door Hamley Books.

Toxine van Rani De VadderDe tweede blogtour is voor in maart maar gelukkig kreeg ik het boek nu al. Anders moest ik wel heel snel zijn met lezen.Toxine is weer een YA, fantasy boek. Een queste tegen de Opperheer. En als je kijkt naar de cover … werkt het gif direct. Je wilt dit boek gewoon lezen…

Zoals jullie zien is het een zeer afwisselende stapel, veel verschillende genres, onderwerpen en tijden. Ik ben er heel blij mee. Hiermee is de nieuwsgierigheid weer gewekt. Het virus begint weer langzaam te ontkiemen….. Welke boek heb jij gekocht/gekregen deze maand?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: