Hersenspinsel #7: Volle vaart vooruit

Ik kan het niet loslaten. Het blijft in mijn hoofd spoken en ik wil weer dingen gaan ondernemen. Ideeën komen en gaan en enkele staan al jaren klaar maar zijn in de ijskast ( ja zo ingevroren zijn ze ondertussen) gezet en ontdooien nu langzaam. Maw volle vaart vooruit.

Het is goed om soms te reflecteren en afstand te nemen. Maar ik voel dat ik die fase weer voorbij ben. Ik wil er weer invliegen en daarom doe ik dat ook. Oké de boeken zijn nog geen dikke pillen ( die komen nog) maar ik heb weer plezier in lezen, plezier in schrijven en alles wat Boekenvirus nog is.

Het idee dat al 3 jaar in de ijskast staat is een groep op facebook. Die heb ik toen wel aangemaakt maar vrij direct terug op privé gezet. Een project dat toen volgens mezelf geen kans van slagen had. Nu start ik het terug op. Het lijkt me enorm leuk om op deze plek samen over boeken te kunnen praten. Een plek waar blogs mogen, waar auteurs hun boeken mogen aanprijzen en waar vooral iedereen creatief mag zijn met de boeken die hij/zij aan het lezen is. Vragen mag stellen en vooral lezen en beleven van je Fantasy.

Als je mee wil kletsen, gezellig! klik dan op deze link.

Zoals jullie ook zien ben ik ook weer even creatief bezig geweest en is de profielfoto gewijzigd. Het was even een zoeken naar hoe of wat maar ik ben er zeker blij mee.

En lezen? O ja het is weer leuk. De tv gaat terug uit, ik lig weer lekker in mijn bed met mijn boek en soms een wijntje erbij, op zondag staat de laptop weer op tafel om met de blog bezig te zijn en tussendoor dan nog even jullie vertellen wat ik nu eigenlijk allemaal aan het lezen ben op Instagram en Facebook. Terug een bezig bijtje maar daar heb ik zo veel zin in.

In Ordo Entia las ik terug deze raad:

Volg je hart

Dank je Wel Esmeralda van Belle, dit ga ik weer doen. Mijn hart keert altijd terug naar het lezen, delen en creatief bezig zijn….

Wat is de rode draag in je leven? Welke richting roept jouw hart steeds om in te slaan?

Fijne dag,

An

Boekenvirus

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: