Shivane

Shivane van Garvin Pouw

Uitgeverij : Godijn Publishing

Aantal Pagina’s: 84

ISBN: 9789493157439

Achterflap

Aan het einde van de wereld vindt de voortvluchtige prinses Shivane een mysterieuze oude stad. Kunnen de muren van deze ruïne haar bescherming bieden tegen de krijgsheer die haar achtervolgt of moet ze de waarschuwing van de vrouw uit het woud ter harte nemen?

Mijn mening

Shivane is een avontuur uit de wereld van Valtada, een wereld gecreëerd door Garvin Pouw. Dit avontuur kan je heel goed als kennismaking lezen hoewel ik de beschrijvingen is zijn boeken mooier vind, maar daarvoor is er daar meer ruimte.

In het begin van het verhaal stijgen er vraagtekens waarom Shivane geviseerd wordt door een krijgsheer. Haar gehele leger lijkt er aan ten onder te gaan. Wanneer haar zussen een oude vrouw vinden die meer dood dan levend lijkt te zijn vallen alle stukjes op zijn plaats.

Ook in dit korte avontuur weet Pouw spanning op te bouwen, zelfs enkele filosofische levens lessen komen aan bod.

Conclusie

Shivane is een leuk verhaal om Pouw zijn schrijfstijl wereld te leren kennen en op het einde om toch even over na te denken wat deze lessen voor jezelf kunnen betekenen.

Dit boek is een recensie-exemplaar, waarvoor dank. Dit beïnvloedt mijn mening niet. Om hier meer over te weten klik hier.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: