Friday Five: De eerste 5 boeken waarover ik geschreven heb

Het is ondertussen al eventjes ( hmmm 2017) geleden dat deze blog gestart is. Vanaf 2017 zijn er al heel wat recensies over boeken verschenen. Ik wil jullie de eerste kinderstapjes die ik toen genomen heb niet onthouden en breng ze vandaag even terug onder de aandacht in de Friday Five.

Foreign Agent van Brad Thor

Dit boek heeft Tazzy (ik hou van horror,fantasy en spannende boeken) mij toegezonden om er een gastrecensie over te schrijven. Spannend dat wel. Wanneer komt het aan en deze keer zet ik het op papier ipv te verwerken in mijn Youtube kanaal. Het Youtube kanaal is ondertussen al lang verleden tijd. De blog daarentegen is gebleven.

Foreign Agent is een thriller om van te genieten.

N22 van Joyce Roele

Het tweede boek is het debuut van Joyce Roele. En niet zomaar een debuut want ik kon hem maar niet wegleggen. Het was een geweldige rit van begin tot het einde. Het weet je te betoveren van begin tot einde.

Magische verhalen een verhalenbundel van verschillende auteurs

Met de regelmaat van de klok brengt Dutch Venture Publishing een verhalenbundel uit van verschillende auteurs. Deze keer was het thema magische verhalen. Klik vooral verder om te ontdekken waar de verhalen over gingen en wie de auteurs waren.

De storpploeg van Koen P.H. Romeijn

Het vierde boek en een boek dat anders loop dan ik aan het begin dacht. Doorheen de pagina’s begon het me te boeien. Verrassende wendingen en personen die je langzaam gaat begrijpen.

ID Crisis van Peper Kay

Dit is een eerste deel van een scifi serie. Een hele eigen futuristische wereld komt naar je toe. Scifi en detective aspecten worden gecombineerd waarin Kit en Jim (haar broer) het detective duo vormen. 

De eerste 5 boeken van velen die volgden. Geweldige boeken, boeken die me niet te erg konden bekoren en boeken die ik toch een keer heb weggelegd. Dat overkomt ons allemaal.

Welk boek is jouw lievelingsboek? En bij welk boek kon je je er niet toe zetten om verder te lezen?

Laat het me weten!

Liefs, An

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: