Planning 2018 BuJo+ agenda/planner + familieplanner

September 2017 ben ik begonnen met een eerste stap naar Bullet journal. Een complete overstap naar deze BuJo vind ik nog moeilijk omdat er bij ons ook een familieplanner nodig is. Daarom heb ik ook voor dit jaar een familieplanner gekocht voor tegen de muur. Daar kunnen mijn dochters ook op zien en opschrijven wanneer ze waar moeten zijn. Afgelopen jaar hadden we die niet in de keuken hangen en we hebben hem wel gemist.

planning2

Voor in mijn handtas heb ik dit jaar toch terug gekozen voor een agenda/planner. Deze heb ik in 2017 voor het eerst gebruikt en het is me goed bevallen. Vooral omdat ik een pagina heb als weekplanner en een pagina ernaast om dingen op te schrijven. Zo heb ik deze afgelopen jaar gebruikt voor bezoeken aan dokter, gegevens te bundelen die ik niet mocht vergeten ed. ( ik was nog niet met een BuJo bezig toen)

planning3

Waarom dan nog een BuJo? En waarom dan zelfs 2 x daarmee werken? Ja op mijn werk gebruik ik sinds een paar maanden ook een BuJo. Deze kan en mag ik niet laten zien owv privacy. Deze blijft dan ook daar liggen. Ik gebruik deze zowel voor op te schrijven wat ik niet mag vergeten maar ook om mijn dagelijkse todo lijstje op te stellen. Hierdoor is mijn eerste schrift dan ook bijna vol.

Waarom dan nog een BuJo voor thuis zul je je dan misschien afvragen. Deze is echt voor mijzelf. Wanneer heb ik wat gedaan? Wanneer bv vitamine D ingenomen, wanneer op de crosstrainer gestaan, wanneer was nu ook weer de planning dat ik wat doe in het huishouden maar ook wanneer heb ik wat nu wel of niet gedaan…. dingen die voor mij om het overzicht te houden van belang zijn maar waar ik moeite mee heb om die zomaar te delen. ( en nu doe ik dit toch hier mmmm) .

Ik werk ook sinds dit jaar met het jaaroverzicht voor volgend jaar en merk nu al dat dit een goede kapstok wordt. In mijn BuJo mag ik creatief bezig zijn, me uitleven en gek doen. Juist omdat ik deze enkel met jullie deel en jullie begrijpen het concept erachter.

Werk jij met enkel een BuJo? Of werk jij of werken jullie thuis ook nog met andere agenda’s? Laat het me zeker weten. Daar ben ik heel benieuwd naar.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: