Kies jij?

Zou jij het leuk vinden om 1 boek mee te mogen bepalen? Dan is hier je kans. Het lijkt me leuk om elke maand 5 boeken aan je voor te stellen dewelke nog ongelezen in mijn kast staan. Soms staan ze er nog maar net in maar vaak ook al wat langer. Ik wil ze allemaal echt nog lezen maar heb daar een duwtje in de rug voor nodig. En daar kan jij mee helpen!

De keuze voor februari zijn:

kies jij f1

Hoop en Rood van Jon Skovron. Het eerste boek van het keizerrijk der stormen.

Hoop wordt in het geheim opgeleid tot een instrument van wraak . Rood wordt geadopteerd door de beruchtste vrouwen uit de onderwereld. Hij wordt opgeleid tot dief en zwendelaar.

kies jij f2

De vloedvormer van Paul Evanby. Het tweede deel van het levende zwart.

Het verhaal gaat verder 10 jaar na de oorlog. Weltryck leeft in een ongekende voorspoed. Pyrgar , een talentvolle machinesrypturist neemt een opdracht aan en laat zich naar Tenwalle lokken. Het water begint te stijgen en hij moet op zoek naar de Vloedvormer.

 

kies jij f3

De palandijnse voorspelling van Mark Frost. Het eerst deel ven een trilogie.

Alles moet gemiddeld zijn. Je mag niet opvallen dus doet Will West hiervoor zijn uiterste best. 1 x mist hij en haalt het hoogtse cijfer op een landelijk examen. De recrutering voor de meest exclusieve particuliere school is hierdoor niet meer af te wenden. Op dat moment ontdekt hij ook dat hij geschaduwd wordt. De enige oplossing die hij kan bedenken is vluchten naar het Centrum…..

kies jij f4

De drie van Sarah Lotz

3 kinderen zijn de overlevenden van 4 vliegtuigcrashes. Deze storten binnen enkele uren na elkaar naar beneden in 4 verschillende continenten. De kinderen komen er zonder verwondingen uit. Maar dan ze zijn veranderd, onverklaarbare gebeurtenissen en ze gedragen zich vreemd.

kies jij f5

Unplugged van Donna Freitas

Skype leeft in een virtuele wereld. Haar ouders hebben haar 10 jaar geleden ingeplugged. Maar ze is een puber zonder de middelen voor dure downmoads en exclusieve apps. Ze heeft al haar hoop gezet op het moment dat ze eenmalig mag uitpluggen en haar familie mag zien in de echte wereld. Maar de grenzen sluiten zich en Skype zit gevangen…

Laat hieronder achter welk boek voor jou op mijn moet ik lezen lijst moet staan voor februari. Ik ben benieuwd welk van deze boeken deze maand aan de beurt komt.

Advertentie

2 gedachten over “Kies jij?

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: